Руди Родригес (Ruddy Rodríguez)

Пълно име: Руди Росарио Родригес де Лусия (Ruddy Rosario Rodríguez de Lucía)
Дата на раждане: 20 Март 1967 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Анако, Ансоатеги, Венецуела
Родители: Педро Хосе Родригес (Pedro José Rodríguez) и Рита де Лусия (Rita de Lucía)
Близки: брат Романо и сестра Рина
Семейно положението: разведена
Съпруг/а: Родолфо Писан (Rodolfo Pisan) от юли 1995 година до 3 юли 2006 година
Цвят на очите: кафяв
Цвят на косата: кестеняв

Рейтинг:  7.35  (17 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Руди Родригес започва с уроците по актьорство през 1983 година в курсове към Националния театър и фондацията „Rajatabla". През 1985 година спечелва титлата „Мис Венецуела" и представя Венецуела на конкурса за красота „Мис Свят", където се класира на трето място. Преди да се яви на конкурса по красота, тя е работила като инструктор по плуване.

За една година води няколко предава за канал Telemundo, САЩ, и няколко телевизионни програми в родината си.

През 1991 година издава музикален албум „Espejismo". Автор на всички песни в албума е Руди Ла Скала (Ruddy La Scala), освен една - „¿No lo sabías?", чийто автор е Алберто Барнет (Alberto Barnet). Родригес изнася няколко музикални представления във Венецуела, Румъния, САЩ, Еквадор, Перу. Освен като певица, Руди се появява и като актриса в музикалния клип на Рикардо Монтанер (Ricardo Montaner) на песента му „Bésame" и в клипа към песента на Луис Мигел (Luis Miguel) „Tengo todo excepto a ti".

Лицето на Руди Родригес е много познато, защото тя се е появявала в стотици телевизионни продукти на различни продукти.

Руди Родригес приема Колумбия като своя втора родина.

Актрисата участва в различни благотворителни мероприятия. Тя става член на групата „Приятели на ЮНИЦЕФ". Руди Родригес е първата венецуелска актриса, която събира в Маями, САЩ, храна, лекарства, дрехи и други неща за нуждаещите се по света.

Руди Родригес започва собствен бизнес - „Ruddy Rodríguez Cosmetics". Тя има собствени магазини във Венецуела, Колумбия, Еквадор и Маями, САЩ.

От 1999 година, Руди Родригес е привърженик на Сциентологията. През годините тя посещава различни сциентологически конференции в различни части на света.

Източник: en.wikipedia.org/wiki/Ruddy_Rodríguez