Родолфо Драго (Rodolfo Drago)

Пълно име: Родолфо Антонио Драго Тулиано (Rodolfo Antonio Drago Tuliano)
Дата на раждане: 27 Май 1942 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина

Рейтинг:  7.67  (6 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Родолфо Драго е венецуелски актьор. Роден в Аржентина, той се премества много млад във Венецуела, където решава да се установи окончателно. Навлиза в артистичния свят на петнадесет години, когато започва да се подготвя за кандидатстване в университета. Въпреки че започва да учи медицина и адвокатура, той не пропуска възможността да се изяви като актьор с международно турне с театрални пиеси.

От 17-годишна възраст изцяло се посвещава на актьорството – учи в школата по драматични изкуства в Буенос Айрес, Аржентина. Посещава Венецуела като част от турне с театралната група и решава да се премести да живее там. Започва с роли в теленовели за канал 8, след това Marte Televisión и накрая за RCTV y Venevisión.

Родолфо Драго се описва като чувствителен човек и уверява, че не знае дали е от възрастта, но много повече страда за всичко, което се случва около него, станал е много сантиментален и смята, че най-важното е любовта. Споделя, че извън работата си, в свободното си време обича да се занимава с ръцете си и с лекота изработва изделия от дърво; обича да изработва различни предмети за дома.

Източник: www.venevision.net