Паола Рей (Paola Rey)

Пълно име: Паола Андреа Рей (Paola Andrea Rey)
Дата на раждане: 19 Декември 1979 г.
Зодия: Стрелец
Месторождение: Букараманга, Колумбия
Височина: 163 см

Рейтинг:  7.41  (1062 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Паола не е очаквала да се промени живота й, докато не се явява на прослушване през 1996 година. Самоуверена в себе си, Паола отива в RTI, колумбийски телевизионен канал на прослушване. Два дни по-късно, Паола е поканена да стане част от актьорския състав при снимките на теленовелата "Fuego Verde" (1998). Тя е изумена, както и нейното семейство, защото тя има добро представяне и присъствие в драмата.

След това Паола прави всичко възможно, за да покаже добри умения пред камерите, да се докаже като актриса. Отказва се от професията си на индустриален инженер в „La Sabana University“ и отделя повече време на актьорската си кариера. В края на годината, Паола получава наградата на списанието „TV&Novelas“ за най-добър дебют.

През 1998 година Паола участва в още една теленовела „Castillo de Naipes“. Същата година, получава роля и в „Corazon Prohibido“.

Следващата година Паола сключва договор с Cenpor TV Colombia за още една роля – в теленовелата „Por que Diablos?“ („Защо по дяволите?“). По същото време Паола се явява на прослушване за нова роля в Caracol TV Colombia и получава главната роля като Фабиола в теленовелата „La Baby Sister“ („Бавачката“). Тя показва своя талант и вплита в героинята си силни емоции. Тази теленовела има голям успех, заемайки място след „Грозната Бети“ в Колумбия и на други места.

Паола харесва автомобилните състезания, може би защото се среща с автомобилен състезател. Най-големите й очаквания са да стъпи на Бродуей.

Източник: www.imdb.com