Паола Крум (Paola Krum)

Пълно име: Андреа Паола Крум (Andrea Paola Krum)
Дата на раждане: 20 Юни 1970 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Буенос Айрес, Аржентина

Рейтинг:  6.95  (42 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Паола Крум се изявява като актриса, певица и танцьорка. Тя е един от многообещаващите таланти на Аржентина.

Изучава е театър, танци и глас от 10-годишна възраст. Нейният пробив идва с участието в музикална комедия.

Работи в телевизията в шоу-програми като Solo Para Pareja, Inconquistable Corazon, Mujercitas, and El Arcange. Изявява се и на големия екран.

След като пробива в телевизията, тя решава да промени своя стил на игра и започва да приема много по-комплексни и сложни образи.

През 1996 година тя участва в театрална постановка на Флорес де Асеро (Flores de Acero). По-късно участва в седмичното телевизионно шоу „El Rafa“ и в теленовелата „Криле, сила и страст“ („Alas, poder y pasion“).

Филмовият дебют на Паола е през 1999 година в „Rio Escondido“, под ръководството на Мерседес Гарсия Гевара (Mercedes Garcia Guevara). През същата година участва във филма „La venganza“ („Отмъщението“). Освен това е част от актьорския състав на пиесата „Puck, Sueno de Una Noche de Veran“.

През 2000 година тя се завръща към музикалната комедия, изигравайки Елиза Дулитъл в „Mi bella dama“ („Моя прекрасна дама“). Едно от последните й появявания на сцената е в „Монолозите на една вагина“ („Monologos de La Vagina“).

Завръща се към телевизията с участието си в сериала „Cuatro Amigas“ („Четири приятелки“).

През 2003 година Паола Крум пътува до Испания, където участва в заснемането на телевизионната версия на филма „La Vida Aqui“ („Животът тук“).

Източник: www.wikipedia.org , www.imdb.com