Кармен Хулия Алварес (Carmen Julia Álvarez)

Пълно име: Кармен Хулия Алварес Торенте (Carmen Julia Álvarez Torrente)
Дата на раждане: 4 Ноември 1952 г.
Зодия: Скорпион
Месторождение: Каракас, Венецуела
Семейно положението: разведена два пъти
Съпруг/а: първи - Едуардо Серано (Eduardo Serrano) от 1968 до 1975 година; втори – Даниел Алварадо (Daniel Alvarado) от 1978 до 1994 година
Деца: две – дъщеря, Даниела Алварадо, и син – Карлос Даниел, от Даниел Алварадо

Рейтинг:  7.33  (15 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Актриса-ветеран в телевизията!

Кармен Хулия Алварес започва в телевизията, когато е едва на три години. Божествения дар, спонтанността и изяществото, които показва пред камерите, много бързо я превръщат в любимото дете от венецуелската телевизия. Кармен е дъщеря на Аделайда Торенте, актриса основателка на RCTV.

Превъзходните актьорски изпълнения много скоро й отварят вратите на телевизията и тя участва в множество драматични проекти и детски предавания по канал RCTV. Тези нейни участия й осигуряват наградата „Guaicaipuro de Oro".

На 14 години, Кармен Хулия започва да фигурира в актьорския състав на теленовели, които стават много популярни. Началото е с теленовелата „La Tirana". За ролята си в тази теленовела, тя определена като Актриса-откритие на годината.

Две години по-късно, когато Кармен Хулия е на 16 години, изиграва първата си главна роля в теленовелата „Mariana Montiel". И това е само началото на една продължителна и успешна кариера в телевизията.

Първият й брак с актьора Едуардо Серано е първият брак, излъчван по телевизията.

Определя се като общителна жена, майка и приятелка.

Кое е най-красивото и най-трудното в това да си майка?

Най-красивото е в това да наблюдаваш как израстват децата и да споделяш с тях специалните моменти от живота им. Да бъдеш майка е титла, от която никой не може да се избави... Понякога правиш нещата зле, ако се вживяваш много или прекалено малко... Да бъдеш майка е много тежко, но и много красиво.

В какво Даниела прилича на теб?

В голяма част от жестовете, особено в усмивката, начина на движение и във външния вид. По отношение на характерите, и двете си приличаме по любовта към работата и упоритостта, с която прави всичко, с което се заемем. И двете имаме силни характери и сме много емоционални.

Как би определила успеха на Даниела?

Тя е най-добрата млада актриса в страната, най-обещаващата и с блестящо бъдеще... Чувствах се много горда, че работих с нея в теленовелата „Грехът на Анхелика". В тази теленовела има всичко - любов, страст, комедия... Ние не знаехме кой е убиеца, правехме предположения и дори залагахме... Това беше едно прекрасно преживяване. Признавам, че на моменти ми беше невъзможно да забравя, че съм майка. Зрителите много харесаха общите ни сцени.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Привърженичка съм на киното и смятам, че това е наследството от майка ми. Много обичам да ходя на кино или да вземам филми, които да гледам в дома с децата си, а след това да ги обсъждаме.

Коя е най-значителната роля в твоята кариера?

Може би това е ролята ми в теленовелата „Sangre azul", която беше и една от най-сложните.

Актриса, на която се възхищаваш?

Ева Морено.

Ако отново се родиш, каква би искала да бъдеш?

Актриса.

Какво те потриса най-силно?

Когато се случва нещо на човешко същество и аз не мога да помогна.

Най-големият успех в живота ти?

Децата ми.

Незабравим момент?

Раждането на децата ми.

Аромат, който те връща в детството?

Парфюма на баща ми.

Съвет за младото поколение?

Да се учат и да се осведомяват много, да посещават киното и театъра. А когато решат да се отдадат на актьорската професия, да не го правят от тщеславие, слава или автографите. Трябва да се влюбиш в тази професия, да се отдаваш изцяло, за да си истински актьор.

Източник: www.rctv.net