Наталия Страйгнард (Natalia Streignard)

Пълно име: Наталия Мартинес Страйгнард Негри (Natalia Martinez Streignard Negri)
Дата на раждане: 9 Септември 1970 г.
Зодия: Дева
Месторождение: Мадрид, Испания
Родители: баща - Жак Страйгнард, националност – германец, и майка - Хуана Негри, националност – аржентинка.
Семейно положението: омъжена с един развод
Съпруг/а: първи съпруг - Марио Симаро; настоящ - Донато Каландриело (Donato Calandriello)
Височина: 175 см

Рейтинг:  7.24  (353 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Когато Наталия навършва три години, семейството й се мести да живее във Венецуела. Може би по тази причина, Нати нарича Венецуела своя родина. По нейни думи, тя не е била добра ученичка. През 1991 година взема участие в конкурса „Мис Венецуела“, а през 1992 година е подгласничка на конкурса „Мис Венецуела“ (спечелвайки преди това приза „Miss Miranda“).

Първата си главна роля Наталия изиграва през 1996 година в теленовелата „Sol de tentacion“. През 1998 година участва в теленовелата „Жената на моя живот“. Снимките на тази новела са проведени в едно от най-красивите места на Маями. По време на снимките Наталия се запознава с актьора от кубински произход, Марио Симаро, с когото започва романтична връзка. Тази връзка слага началото на техните отношения. Годежът им е оповестен на 28 рожден ден на актрисата. На 10 юни 1999 година те сключват брак в църквата „Nuestra Senora de La Caridad del Cobre“, а след това има тържество в „Hotel Eurobuilding“, Каракас, Венецуела. Повече от 500 души присъстват на сватбата им, телевизионният канал „Веневижън“ и програмата „Super Sabado Sensational“. Сватбата е излъчена и по канала на „Юнивижън“ в САЩ и от канал „Телевиса“ в Мексико. Следва меден месец в Сан Мартен.

През 2001 година Наталия отива в Мексико, където се снима в теленовелата „Mi destino eres tu“. Година по-късно Нати се връща във Венецуела, за да се снима в успешната теленовела „Моя сладка Валентина“, в която изиграва прогресивната героиня Валентина Виянуева. След снимките на „Моя сладка Валентина“, Наталия и Марио решават да изгладят отношенията си и отново се събират. След това нов проект я отвежда в Колумбия, където се снима в новелата „Имението.