Кати Барбери (Katie Barberi)

Дата на раждане: 22 Януари 1972 г.
Зодия: Водолей
Месторождение: Салтийо, Коахила, Мексико
Родители: баща мексиканец с италиански произход и майка американка
Семейно положението: неомъжена
Височина: 167 см

Рейтинг:  7.83  (66 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Поради различните работи на своите родители, Кати сменя много училища в САЩ и Мексико. Въпреки своето нестабилно детство, тя става 100%-на оптимистка. Тя се сблъсква с различни култури и това повлиява на нейното възприятие за живота, освен това от съвсем малка усвоява както английски, така и испански език.

На 12-годишна възраст, Кати и майка й се преместват в Лос Анжелис, Калифорния. Много бързо навлиза в средите на професионалните актьори, участвайки в телевизионни продукции, филми, а също така се изявява на сцената. По това време тя има възможността да изиграе роли за три филма на Дисни. Също така участва в сериал на NBC „The Bronx Zoo“.

Пре 1994 година, Кати Барбери получава предложение за договор за участие в няколко теленовели в Мексико сити за Televisa. Готова за промяна и с желание да разшири своите хоризонти, а също така и срещата с роднините й в Мексико, Кати приема щастлива.

Истинска работохоличка, Кати Барбери се влюбва в новата си работа като актриса в мексикански теленовели. Случва се да снима до 40 сцени на ден, без това да й причинява неудобства.

След успешната си кариера като звезда в мексиканските теленовели, Кати се установява в Лос Анжелис, където има своя къща. Насочва вниманието си към киното и приема участие в романтичен филм на независими продуценти.

Източник: www.wikipedia.org , www.imdb.com