Гонсало Гарсия Виванко (Gonzalo García Vivanco)

Месторождение: Гуадалахара, Халиско, Мексико

Рейтинг:  10.00  (7 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Година на раждане: 1981.

Гонсало Гарсия Виванко е мексикански актьор, певец и модел. Става популярен благодарение на ролята си в младежката теленовела „Verano de amor“. На 27 години е избран за един от 50-те най-красиви хора в Испания през 2009 година. Той е поставен в категорията „Новата генерация актьори“ и се очаква да стигне далеч. Педро Дамян, който работи с него в новелата „Verano de amor“ казва за него, че има големи способности в интерпретацията и че е чувствителен мъж, с голямо сърце. Като ново лице в телевизията, той се радва на всяка възможност, която му се предостави.

Гонсало се описва като любител на природата, обожава животните; държи на семейството, малко затворен младеж, който обича спорта и работата си. Като всеки младеж, той обича да ходи по купони, да танцува и най-вече да се събира с приятелите си.

След успеха си в Мексико, Гонало решава да замине за САЩ. По съвет на приятелката си Кейт дел Кастийо, той решава да се пробва в канал Telemundo. Получава възможността да играе заедно с Кармен Виялобос, станала известна с теленовелата „Силикон за Рая“. Двамата сформират любовна двойка в новия проект на RTI-Telemundo „Ojo por Ojo”, в който героите на двамата се борят за своята невъзможна любов.

Въпреки че няма годеница или гадже, Гонсало споделя, че много неща в Мексико му липсват, сред които е кулинарията: той е почитател на мексиканската храна. Много обича родината си и не може да се примири, че за млади актьори като него няма много възможности. Признава, че всеки нов проект е предизвикателство за него и носи незабравим опит за него.

Източник: gacetadulceparaiso.blogspot.com , www.peopleenespanol.com , www.imdb.com