Фелипе Камарго (Felipe Camargo)

Пълно име: Луиз Фелипе де Камарго и Алмейда Нето (Luiz Felipe de Camargo e Almeida Neto)
Дата на раждане: 1 Август 1960 г.
Зодия: Лъв
Месторождение: Рио де Жанейро, Бразилия
Близки: Едуардо Камарго (Eduardo Camargo) – бивш актьор
Семейно положението: разведен
Съпруг/а: Вера Фишер (Vera Fischer) от 1989 до 1995 година
Деца: Габриел (1993 г.) от Вера Фишер и Антонио (11 март 2011 г.) от връзката му с Малу Магаляеш (Malu Magalhães)

Рейтинг:

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Фелипе Камарго е бразилски актьор. Започва артистичната си кариера през 1986 година с участие в мини-сериала „Anos dourados“. След това се снима в теленовелата „Mandala“ като по време на снимките се влюбва в партньорката си – Вера Фишер, за която много бързо се жени. Бракът им е изпълнен с постоянни скандали и обиди. Освен това, той се забърква в проблеми с наркотици и дори е обвинен, че вместо да помогне на свой приятел, го е изостави, в резултат на което младежът е починал. За щастие на Фелипе, не е имало доказателства в потвърждение на тези твърдения и той е оневинен по всички точни. При развода, двамата с Вера водят ожесточена битка за попечителството над единствения им син – Габриел. След като успява да се излекува от зависимост към лекарства, най-накрая Фелипе успява да спечели делото.

Всички проблеми от личния му живот, повлияват и на професионалния – в резултат на това той получава само малки роли. За това се оттегля от работа и решава, след като получава само малки роли, да отиде поне в САЩ да трупа опит, където също получава малки роли. Година в чужбина го убеждава, че е по-добре да се върне в родината си. При завръщането си, той отново получава големи роли, което го връща в редицата на големите бразилски актьор.

Едно от хобитата му е фотографията. Според думите му, винаги има нещо интересно, което си заслужава да се запечата на снимка.

Източник: pt.wikipedia.org/wiki/Felipe_Camargo