Фелипе Калеро (Felipe Calero)

Дата на раждане: 22 Ноември 1976 г.
Зодия: Скорпион
Месторождение: Богота, Колумбия
Цвят на очите: зелен

Рейтинг:  7.54  (13 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Фелипе Калеро е колумбийски актьор. Учил е актьорство при Саин Кастро (Saín Castro), Фернандо Паут (Fernando Pautt) и Мария Виктория Ернандес (María Victoria Hernández).

Фелипе не се притеснява да признае, че славата е била причината той да поиска да стане актьор. От съвсем малък, Фелипе Калеро мечтае да се превърне в един от кавалерите, които ежедневно вижда в теленовелите. Същите мъже, чиито снимки са по страниците на списанията и които са преследвани от тълпи почитателки. Тогава той е смятал, че неговата меча не е осъществима, защото е бил пълничък. Но това, което никога не е подозирал е било това, че за да бъде актьор не е нужно само хубава външност. Актьорът признава, че много се е променил от онова време, не само външно и по начина си на мислене. След постъпването си в Академията Шарлот, той разбира колко сериозно е това изкуство. Той изоставя следването си в специалност Архитектура, за да се посвети изцяло на драматичното изкуство.

Друга страст на Фелипе Калеро е музиката. Той е бил част от различни музикални групи. Фелипе споделя, че сред любимите му изпълнители са Doors, Роби Драко, Лени Кравиц и много други, които изпълняват рок и блус, а също така харесва електронна музика.

Източник: www.colarte.arts.co