Едуардо Ороско (Eduardo Orozco)

Пълно име: Едуардо Алонсо Ороско Леон (Eduardo Alonso Orozco León)
Дата на раждане: 12 Март 1980 г.
Зодия: Риби
Месторождение: Каракас, Венецуела
Родители: Коромото Алонсо (Coromoto Alonso) и Едуард Ороско (Eduardo Orozco)
Близки: Карина Ороско (Karina Orozco) - актриса

Рейтинг:  7.42  (24 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Едуардо Ороско е израснал в задружно семейство, което винаги е подкрепяла неговото желание да бъде актьор. Започва своята артистична кариера на 7-годишна възраст, когато майка му го води на различни прослушвания за телевизионни реклами. Едуардо има голям успех - като дете и юноша се снима в различни реклами, както национални, така и международни. Учил е Администрация в Централния университет на Венецуела.

В телевизията дебютира в младежкия сериал „La Calle de los Sueños" на Venevision. След успеха си с тази роля, той започва да приема кариерата си като актьор на сериозно. Едуардо се снима и в киното. Освен като актьор, той работи и като водещ в телевизията.

Сред плановете си за бъдещето, този талантлив актьор включва участия в международни продукции, които могат да му помогнат да развие своята кариера.

Едуардо се описва като спокоен човек, обожава семейството си и сред останалите си качества, той е много верен към хората, които обича. Свободното си време обича да прекарва с приятелите си, с които обикновено ходят на кафе и слушат музика на живо. Признава, че не харесва много дискотеките. Живее при родителите си.

Източник: www.venevision.net