Каталина Аристисабал (Catalina Aristizábal)

Пълно име: Каталина Аристисабал Умар (Catalina Aristizábal Humar)
Дата на раждане: 5 Юни 1978 г.
Зодия: Близнаци
Месторождение: Меделин, Колумбия
Родители: Ямиле Умар (Yamile Humar) – актриса
Височина: 175 см

Рейтинг:  9.43  (7 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Каталина Аристисабал е колумбийска актриса, водеща и модел. Започва своята кариера като модел на 13 години в агенцията „Stock Models“. В началото е модел от каталози на бижута и грим, а по-късно се появява на големи модни дефилета. Няколко компании са я използвали като рекламно лице на своите продукти.

През 1998 година, Каталина пътува до Мексико, където живее 7 месеца с най-добрата си приятелка – актрисата и модел Патрисия Васкес (Patricia Vásquez). При завръщането си в Колумбия, благодарение на приятелката си Патрисия Васкес, която се снима в една продукция на канал RCN, Каталина е поканена да работи в канал за новините. По-късно се премества в канал Uno, където продължава да води новини.

През 2002 година, Каталина посещава Индия, където се отдава на усвояването на техники за релаксации и йога. При завръщането си, Каталина се връща към работата си на модел.

Като актриса дебютира през 2004 година с главната роля в теленовелата „Маса за трима“, в която си партнира с Диего Кадавид и Ектор Аредондо. Това е само началото на кариерата й като актриса за канал Caracol. 

Източник: es.wikipedia.org/wiki/Catalina_Aristizábal