Съседи (Vecinos)

В тази история има всичко - приказен принц, извратена вещица и потайни простосмъртни. Но преди всичко, има румба и такси във всички квартали.

Имало едно време... Оскар, един таксиметров шофьор, радостен, романтичен и вълшебник, с една слабост - жените и румбата, заради което съседите му в квартала искат да го изгонят от там.

В квартала не подозират, че животът ще направи завой на 180 градуса, когато главният герой в тази история спечелва голямата награда от лотарията. Въпросът е: как това ще промени живота на съседите?

Оскар винаги е въздишал по Джесика - „истински бонбон", която винаги го е отблъсквала и която приема само той да я вози до компанията, в която работи - все пак трябва да извлече някаква полза от този флирт.

Амбициозна и добре запозната с оръжията, с които разполага, Джесика казва на Оскар, че мечтае да живее в северната част на града. Той, изпълнен с мечти и очаквания, обещава, че от деня, в който той спечели пари, на нея няма да й липсва нищо и ще живее като принцеса.

Но истинската принцеса в тази история е Татяна - честна и красива жена, която работи в компанията на годеника си Родолфо, а също така управлява сградата „Fontainebleau", в която живее.

Един ден, Татяна получава обаждане от годеника си. Тя е изпълнена с мечти този годеж да стигне до сватба, бърза да се срещне с него, но е разочарована, тъй като той иска да й предложи нещо друго - да стане съдружница в компанията.

Крайно разочарована и притеснена, тя се прибира в дома и открива там съседката Доня Росита мъртва.

В този момент, Оскар навлиза в нейния живот. Той е извикан да я откара на погребението. Татяна се качва в таксито му, но не може да се сдържа и се разплаква. Тя се разстройва още повече, когато открива, че на гробището никой не е пристигнал.

Тази сцена разстройва много Оскар и той решава да я придружи на погребението. След това й предлага да пийнат по нещо, за да се почувства по-добре.

Но не в това е проблема, а в броя на чашките, които тя изпива. Тъй като тя е пийнала повече от нужното, Оскар я придружава до дома. Но там ги очаква голяма изненада - Родолфо, който иска да се види с годеницата си. Тримата изпадат в сконфузено положение.

Оскар и Татяна стават много добри приятели. И двамата отричат привличането, което се заражда между тях. Нещата се усложняват допълнително, когато Оскар, посъветван от майка си, решава да инвестира парите, които е спечелил от лотарията и да смени квартала.

Така Оскар се премества в сградата, в която живее Татяна, за щастие на бившите си съседи и за нещастие на новите.

Източник: www.totaltvblog.com