Истинска жена (Toda mujer)

Животът на Мануела Мендоса изглежда добре подреден. Тя е щастлива, защото е на път да се омъжи за любимия мъж. Нейният избраник е Рикардо Тарифи - известен архитект от добро семейство. Но не е ли всичко прекалено хубаво?! В случая на Мануела изглежда точно така и много скоро я очаква голямо разочарование.

Оказва се, че последните 15 години Рикардо е водил двоен живот. На 18-годишна възраст той се е свързал със Селия Мартинес, с която имат 14-годишна дъщеря, Елисабет. Въпреки че Рикардо не изпитва никакви чувства към Селия, той не я е напуснал, тъй като не е искал да нарани чувствата на дъщеря си.

Малко хора знаят за съществуването на двете жени в живота на Рикардо. Нищо не подозира и неговото семейство, което е много консервативно и не би приело връзката му със Селия - жена от низша класа.

Женейки се за Мануела, Рикардо смята, че е настъпило времето да разкрие за съществуването на Елисабет, за да може тя да заеме своето място в семейство Тарифи.

Пред Мануел се изправя дилемата: да прости на любимия или да си тръгне и да бъде нещастна. Тя се решава на първото и й се налага да се научи да се разбира с доведената си дъщеря и майка й, която не иска да се примири със загубата на Рикардо и прави всичко възможно, за да направи живота на съперницата си ад.

Преминавайки през този труден период, Мануел започва да се замисля над сложните чувства към собствената си майка - хладна и егоистична жена, която я е изоставила на грижите на леля й и чичо й. Заради липсата на майчинска любов, на Мануела винаги е липсвал дома, в който звучат детски гласове. Най-голямото й желание е да се грижи за някого и за това тя насочва всичките си чувства към доведената си дъщеря.

Интригуващите съдби на главните герои се допълват от интересни сюжети и приключения на хората около тях.

„Toda mujer" е завладяваща история, която очарова и удивлява зрителите с всяка нова серия.

Източник: vencor.narod.ru