Имам всичко (Tengo todo)

В очароващия свят на модните списания, големите консорциуми, огромните универсални магазини и студия на телевизията, две богати и успели жени, Ребека и Памела, се сблъскват като съперници не само в професионалната сфера. Само две причини могат да застрашат техните животи, които са успели да изградят: любовта и страстта към един и същи мъж.

Ребека Блакиер е красива, елегантна жена, собственица на списанието „Oro" и магазина „Venecia", успешна бизнес-дама. Изглежда, че тя е постигнала всичко благодарение на своите усилия, голяма амбиция и железни решения.

Памела Булрич също е стопроцентова жена, чувствена, романтична, обича изкуството, музиката, собственица на списанието „Diamante" и големия магазин „El Gran Almacén". Винаги е била богата и щастлива жена.

Ернесто Блакиер управлява заедно със съпругата си Ребека голям консорциум. Списъкът с любовниците му е голям и дълги години изневерява на съпругата си с Виктория, която е не само негова любовница, но „вярна приятелка" и помощница на съпругата му.

Карлос Орландо Гарсия Булрич е един от най-богатите мъже в страната и популярен продуцент на документални филми, сериали и игрални филми. Женен е за Памела.

Преди години, Орландо и Ребека са имали страстна любовна връзка. Той е останал голямата любов на Ребека и никога не са могли да се забравят. Сега, животът отново ги среща.

Може ли истинската любов да измести личните амбиции?

Може ли разюзданата страст да събори бариерите на икономическите интереси и социалното положение?

Тези два въпроса, които Ребека Блакиер и Памела Билрич си задават постоянно. Те трябва да намерят точния отговор на тях.

С това предизвикателство се сблъскват и техните дъщери: Жаки Блакиер и Стефани Гарсия Булрич.

Персонажите:

Беки Блакиер

Красива, елегантна, собственица на списанието „Oro" и магазина „Venecia". Успешна бизнес-дама. Винаги иска да печели, да бъда най-добрата, номер едно, като работи и живее заради това. Персоналът й се страхува от нея. Дизайнерите знаят, че зависят от нея. Животът й е изпълнен с блясък, лукс и пътешествия. Изглежда, че има всичко: най-добрите автомобили, най-скъпите бижута, най-модните дрехи, живее хубав живот. Всичко е постигнала благодарение на усилията си, амбициите си и железни решения. Омъжена за Ернесто Блакиер, от когото има две деца: Бенисио и Джаки. Голямата любов на живота й е Орландо.

Карлос Орландо Гарсия Булрич

Един от най-богатите мъже в страната и известен продуцент на документални и игрални филми и сериали. Женен за Памела и най-важното за него е семейството. Голямата любов на живота му е Ребека, която е изоставил, за да се омъжи за Ернесто.

Памела Булрич

Стопроцентова жена, чувствителна, романтична, почитателка на изкуствата и музиката, собственица на списанието „Diamante" и на магазина „El Gran Almacén". Успешна бизнес-дама. Тя следва интуицията и сърцето си. Персоналът й я обича. Тя е добра шефка и оценява чуждото усилие. Винаги е била богата и се чувства щастлива. Омъжена за Орландо Булрич и е майка на Агустин и Стефи.

Ернесто Блакиер

Мъж от висша класа, голям бизнесмен, който заедно със съпругата си Ребека ръководи консорциум. Бракът му е лишен от страст и изпълнен с рутина. Животът му като съпруг е белязан от множество любовници. Има дългогодишна любовница - Виктория, която е и голяма приятелка и сътрудница на съпругата му.

Джаки Блакиер

Малката дъщеря на Ребека. Фриволна и красива. Никога не се е влюбвала, защото приема мъжете около себе си като вещи. Имала е много връзки, но на никого не е отдала сърцето си. Завършила е специалност Международни отношения. Била е модел заради забележителната си красота, но не приема никакви разписания и условия на работа. Може с часове да се отдава на своята слабост: танците. Ако имаше възможност, щеше да се реализира като танцьорка.

Антонио Мендес

Млад и привлекателен механик, който поддържа колите на двете семейства: Булрич и Блакиер. Така той се запознава с Джаки и Стефи. Той е добър син, който иска да помага на майка си Маите, която се занимава с производство и продажба на сладкарски изделия. Той много иска да купи за майка си къщата, в която живеят. Завършил е за инженер-механик, но не успява да си намери добра работа. Амбициозен и борбен младеж, който иска да си купи нова кола. Освен това е изкусен танцьор и не остава незабелязан по местата, които посещава.

Стефи Гарсия Булрич

Дъщеря на Памела и Орландо. Сладка и страстна. Отлична студентка - учи специалност Бизнес администрация и се подготвя да поеме управлението на консорциума на родителите си. Вярва, че знае какво иска от живота, но в действителност е много затворена в себе си девойка и доста срамежлива. Идеализира любовта. Крие своята най-голяма страст - пеенето.

Бенисио Блакиер

Син на Ребека и Ернесто. Голямата му страст е фотографията, която е изучавал в Ню Йорк. Той се надява някой ден майка му да го разбере. Иска да стане един от най-добрите фотографи в страната. Случайно се запознава с Памела и тя му дава работа в своята компания. Той знае, че Памела е най-голямата съперница на майка му, поради което лъже за името си. Той приема живота като едно голямо забавление, но съдбата му е подготвила изненада.

Агустин Булрич

Син на Памела и Орландо. Младеж без воля. Не може да завърши специалността Маркетинг, в която се е записал. Винаги обвинява родителите си за липса на внимание. За да изпълни бас, завоюва Лупита, но го очаква голяма изненада.

Източник: www.tvazteca.com