Господа Татковци (Señores Papis)

Историята разказва за преживяванията на четирима модерни и атрактивни бащи, които става приятели, докато споделят ежедневните си проблеми пред вратата на Детската градина.

Общото между четиримата е нещото, което ги е променило през последните години: бащинството.

Фавио, Игнасио, Франко и Мауро са четирима модерни, привлекателни и представителни бащи, които се сближават покрай бащинството. Всеки от тях има един син или дъщеря, които посещават предучилищни занимания и се засичат пред вратата на Детската градина.

Освен споделянето на конфликтите, превратностите, жонглирането, изненадите и дълбините, в които ги потапя бащинството, също така се разкриват и личните истории на всеки един от тях.

Ежедневните срещи пред врата на детското заведение, в един свят, населяван предимно от майки, тези четирима мъже са обединени от силно и скъпи приятелство...

Персонажите:

Фавио Карбонети, Чори

Собственик на пицария, която е основана от баща му, която е Пицарията на квартала и постоянно се разраства. Той е обикновен човек, който едва е завършил гимназия. Определя се като „пестелив“, възползва се от отстъпки и познава всички 2 в 1. Женен е от 18 години за Карла де Леоне, негова годеница от гимназията и сестра на Мауро. Имат три деца: Лука на 16 години, Педро на 11 и момиченце на 5 – Вера, която е плод от опит за стабилизиране на брака. Въпреки че обича своите деца, Фавио винаги е бил далеч от ежедневния им живот. Винаги е бил баща от стара школа, който възпитава децата си като повтаря онова, което са казвали неговите родители, но вярва, че не прави достатъчно и децата му растат сами.

Игнасио Морено

Корпоративен адвокат, почитател на изкачването и печеленето на повече пари. Неженен, роден съблазнител и по никакъв начин не харесва сериозните връзки. Посветил се е на целта да излиза с колкото се може повече жени, но никога не се обвързва с никоя. Единствената жена, с която някога е мислел да има нещо повече от секс за една нощ, вече е омъжена и е много влюбена в съпруга си. Начо си няма и идея как да се държи с децата. Като цяло, Игнасио мрази да носи отговорност за когото и да било и се вижда принуден да се справи с едно дете за неопределено време. Нищо в живота му не предполага присъствието на дете, като се започне с къщата му: таванско помещение, доста студено и без излъчване място. Единствено дете, той не знае нищо конкретно за баща си. Начо винаги си е мислел: ако той не иска да знае за мен, то и аз не иска да знам за него.

Франко Бертоси

Вдовец от две години. Има момиченце на пет години, което се казва Хулия и една на три, което се казва Мора. Чувства се виновен за катастрофата на съпругата му. Тя винаги е била ангажирана с децата им, бидейки и баща, и майка. За Франко не съществува възможност да се влюби отново. Излиза с Фавио и Мауро, които се закачат с майките пред вратите на детската градина.

Мауро де Леоне

Оженен за Росио Солер, той е много отговорен баща. Имал е предишен брак с Жизел, една много объркана жена. Понастоящем, в дома му ролите са сменени. Мауро е онзи, който се грижи за къщата и децата им през цялото време. От предишния си брак има дъщеря – Нина, на 14 години, а с Росио има син – Тиаго, на пет, както и планират второ дете. Мауро е щастлив от онова, което имат и чувства, че не може да започне всичко отново.

Източник: telefe.com