Семейни тайни (Secretos de familia)

Пет жени от различни поколения са оплетени в тази история чрез кръвни връзки в едно семейство!

Лъжите, грешките и безразличието съществуват във всяко семейство, но жените, които принадлежат към това, са критикувани и съдени несправедливо, само защото носят името Сан Мигел.

Да притежават фамилното име Сан Мигел е голям товар заради престижа, на който се радва това семейство в обществото и са принудени да поддържат безупречно това име.

Цялата страна следи техните стъпки и не се скъпят, когато става дума да ги съдят или да ги осъждат отрицателно.

Да се изправят пред проблемите и да разкрият всички тайни, които това семейство крие, е целта на жените, които принадлежат на него: Тереса, Мерседес, Клаудия, Виктория и Юли.

Персонажите:

Виктория Идалго Сан Мигел

Дъщеря на Карлос Идалго и Клаудия Сантамария. За разлика от майка си, тя е много свежа, странна, много освободена. Не прави планове за нищо и се води основно от емоциите си. Изправена пред различни ситуации, тя лесно променя насоката си, но никога не се кара, не ѝ харесват караниците и по принцип е много любяща. Много лесно се разплаква. Не съди никого.

Тереса Тобон де Сан Мигел

70-годишна. Вдовица на Тито. Майка на Хосе Луис Сан Мигел. За тази жена като матриарх на семейство Сан Мигел, семейството е най-важното нещо на света. Никога не забравя традициите, моралните задължения и добрите навици. Следвайки традиционните схващания, тя е има спокоен брак с Тито и сега, когато нито той, нито сина им – Хосе Луис Сан Мигел, присъстват, прави всичко възможно при никакви обстоятелства да се развали добрия имидж и на двамата. Много силна жена, обичаща да контролира и в много случаи съди прибързано.

Мерседес Ромеро де Сан Мигел

55-годишна. Вдовица на Хосе Луис Сан Мигел. Майка на Клаудия. Въпреки възрастта си, тя е една отворена жена, спокойна и не е привърженичка на конфронтациите и споровете. Професионалистка и работохоличка, за това тя е платила много висока цена, тъй като е поставила на заден план ролята си на съпруга и майка. В началото на историята, тя осъзнава, че всички саможертви, които е направила, не са си стрували – загубила е съпруг, който ѝ е бил толкова отдаден, но изоставен, поради което е оставил след себе си една извънбрачна дъщеря и изглежда, че крие прекалено много тайни. Винаги е живяла в един идеален свят, в което се е постарала да се убеди, но не защото е наивна. Няма почти никакъв опит с мъжете. Не обича конфронтациите и за това в много случаи не казва това, което мисли.

Клаудия Сан Мигел

38-годишна. Дъщеря на Хосе Луис и Мерседес, бивша съпруга на Карлос, майка на Вики. Свикнала да управлява всички аспекти в живота си, никой не може да престъпва нормите; струва ѝ много да подтисне спонтанността си, за да не излизат извън контрол плановете ѝ. Практична жена и пред това да бъде емоционална, тя предпочита да бъде рационална. Разкрива много малко от своите чувства. Безкрайно етична, коректна и преди всичко честна. Добра и практична, тя е готова на всякакви саможертви, за да задържи семейството.

Юли Лосано

25-годишна. Извънбрачна дъщеря на Хосе Луис Сан Мигел, а майка ѝ е Марсела. Една жена, подвластна на импулса, войнствена и ревнива до смърт. Никога не се преструва на това, което не е. Страда от ниско самочувствие и това рефлектира върху Клаудия. Трудно ѝ е да спечели любовта на Харолд. Тя е горда девойка и страда от своята незрялост. Обикновеният ѝ начин на обличане показва, че е темпераментна и импулсивна. Вярна, добра дъщеря, влюбена в живота, тя се трогва от болката на хората.

Алехандро Валенсия

38-годишен. Годеник на Юли, адвокат, честен и алтруист. Той е убеден, че светът може да се промени, не престава да бъде реалист. Този мъж не обещава неща, които не може да изпълни и каквото каже, го прави. Нежен, солидарен, верен и честен. Обвързва се с хуманитарни каузи.

Карлос Идалго Саенс

40-годишен. Съпруг на Клаудия, баща на Вики и гадже на Камило. Братовчед на Симон Саенс. Безкрайно честен, умен и откровен. Отличен баща и се опитва да бъде добър съпруг, но не може, защото най-накрая признава своята сексуална ориентация – той е гей. Обича и уважава много бившата си съпруга, Клаудия, с дъщеря си е много нежен и разбиращ. За него, семейството на съпругата му е и негово семейство. Дълбоко влюбен в Камило.

Източник: www.caracoltv.com