Кой уби Патрисия Солер? (¿Quién Mató a Patricia Soler?)

Преди 17 години, група приятели, съдружници от една бижутерска империя, се отправят на бизнес пътуване до Ню Йорк. Една нощ, Сара Фернандес, съпругата на Себастиан Синистера – президент на компанията, е шокирана да открие до себе си на трупа на Патрисия Солер с пистолет в ръка. Тя е изправена пред правосъдието. В съда, един от съдружниците на Себастиан – Самуел, влюбен в Сара, свидетелства срещу нея, за да си отмъсти, че не отговаря на чувствата му. Именно неговите свидетелски показания я изпращат за дълги години в затвора.

В затвора, Сара се превръща в една твърда жена, чието единствено хоби е изработването на красиви бижута от сребро. Дори учи съкилийничката си, на която разказва своята история. Заради присъдата, Сара изгубва двете си малки деца: Лусия и Камило. Не стига това, но преживява и още по-тежка несправедливост: Себастиан се развежда с нея и я изоставя завинаги.

Сега, Сара има само един мотив да продължи с живота си: да си върне свободата, да си върне децата и да разобличи истинския убиец на Патрисия, за да се възцари справедливостта...

Персонажите:

Сара Фернандес, Исабел

Обвинена за убийството на Патрисия Солер и осъдена, но след 17 години е освободена и мотивирана от любовта към децата си, тя излиза решена да открие истинския убиец. Сара пристига в дома си под чужда самоличност, за да може първо да спечели доверието на децата си Камило и Лусия.

Себастиан Синистера

Съпруг на Сара. Като вижда как съпругата му е осъдена за убийството на Патрисия Солер, той я изоставя и отвежда децата им, убеждавайки ги, че майка им е мъртва. Съблазнен е от Флоренсия.

Флоренсия Риос

Секси, красива и фалшива. Дизайнер на бижута. Омъжена за Хоакин, но бракът им не върви добре. Обсебена е от Себастиан, който я е изоставил, за да се ожени за Сара. Злобна, пресметлива и фриволна. Има едно болно дете, което е изоставила в специализирана институция, защото може да унищожи имиджа и репутацията ѝ.

Хоакин Делгадо

Главен финансист на компанията и много компетентен в бизнеса човек. Съпруг на Флоренсиця. От извествно време, бракът им е „фиктивен“, тъй като не поддържат истинска връзка. Все още са заедно от интерес – печалбата от бижутерската компания. Той си спомня за детето, родено с болест, което е изоставил след раждането.

Алба Синистера

Леля на Себастиан Синистера. Студена и пресметлива. Мрази Сара и се постарава да настрои цялото семейство срещу нея. По всякакъв начин се опитва да убеди децата на Сара, че майка им е мъртва.

Кармен Синистера

Лела на Себастиан, сестра на Алба. Покорна, тя се е оставила под контрола на Алба. Имала е дете от същия мъж, от който е забременяла сестра ѝ, но е повярвала, че е умряло при раждането. Майчинската любов и желание за защита тя прехвърля върху племенниците си и по-специално върху Родриго, който съвсем случайно прилича на нея – със слабо здраве и слаб характер. Кармен вярва в невинността на Сара.

Самуел Гутиерес

Бил е обсебен от Сара и като вижда, че неговите чувства не са споделени, я „натопява“ пред правосъдието. Неговото скъперничество е като болест, а и здравословното му състояние не е добро и се опитва да го прикрива. Той е единственият, който знае кой е истинският убиец на Патрисия.

Даниела Контрерас

Нестабилна и неуверена. Нервна, страда от кошмари и угризения, че е улеснила смъртта на сестра си Ирене, първата съпруга на Рикардо. Сега влага всички усилия, за да може племенницата ѝ Силвия да се омъжи за Себастиан и така да я спаси от бедността. Заедно с Рикардо живеят заради привидното.

Рикардо Сотомайор

Съпруг на Даниела, за когото се е оженил след смъртта на първата си съпруга Ирене. Съпругата му не спира да му натяква, че прави лоши инвестиции и двамата се карат постоянно. Единственото им решение е Силвия да се омъжи за Себастиан.

Камило Синистера

Синът на Сара. Наперен младеж и напълно безотговорен, който води свой собствен живот, изпълнен с купони и алкохол, без да се съобразява с другите. Влюбва се във Вивиана, която е лежала в затвора заедно със Сара.

Лусия Синистера

Дъщеря на Сара. Красива девойка, която не се притеснява да използва своите качества, за да постигне онова, което иска. Неориентирана заради отсъствието на майка и търси утеха в мъжете.

Източник: www.mundofox.com