Коя си ти? (¿Quién eres tú?)

Две жени с едно лице, но напълно различни, като двете лица на една монета!

Историята на Наталия и Вероника Гаридо – сестри-близначки, които са свързани с трагично минало...

Само за една нощ преди 14 години, сравнително спокойния и тих живот на Наталия и Вероника Гаридо се преобръща на 180 градуса. Същата нощ, пастрокът им се прибира пиян, както обикновено, и всичко приключва с трагедия, предизвикала хаос, който разрушава животът им завинаги.

От тази съдбоносна нощ, близначките поемат по различни пътища и не се срещат отново.

И моментът на тяхната среща настъпва след 14 години. Разказват си какво се е случило с двете от момента, в който през онази нощ са се разделили. За нито една от тях животът не е бил лесен.

Положението на Вероника поема драстичен обрат, когато преди три години се е омъжила за Фелипе – син на Антонио Ескивел, собственик на най-голямата латиноамериканска хотелска верига.

През трите години брак, животът на Вероника е бил щастлив, но не съвсем. Една тайна я задушава. Тя разказва на сестра си, че преди осем години, преди още да се е запознала с Фелипе, е имала връзка, която е продължила две години, но от която е родила дете, което не е виждала от 11-месечна възраст.

От тогава, Вероника е издирвала детето си без никакъв успех, но преди два месеца е открила, че се намира в град Панама. Вероника трябва да замине за Панама след два дена и планира да остане, докато оправи всичко около детето си, поне една седмица. Обаче не иска Фелипе да научи за това.

Наталия не разбира какво може да направи и Вероника ѝ обяснява ясно: да я замени. Вероника иска от Наталия да я замести през тази седмица, да заеме мястото ѝ в дома, все едно е самата тя, и без никой да се усъмни в нея.

Както може да се очаква, нещата за Наталия не са никак лесни. Въпреки че се научава да подражава идеално на Вероника, Наталия не знае как да се държи и постоянно изпада в ситуации, които я изпълват с мъка и тревога.

За изненада на Наталия, положението не е точно такова, каквото е очаквала, тъй като Вероника е амбициозна, егоистична, държи се собственически и винаги успява да постигне онова, което има, без да я е грижа, че могат да разкрият истинската ѝ същност...

Източник: www.rtitv.com , univision.com