Ченгета и крадци (Poliladron)

Какво става, когато един мъж се запознава с една жена... но мъжът е крадец, а жената - полицай?

Това е експлозивна любовна история, полицейско-романтична история, изпълнена с комедийни моменти.

Густаво Каризо, по-познат като Нене, е мошеник и опортюнист, но също така много изобретателен крадец, който винаги има желание да помогне на другите. Густаво не може да си представи друг начин на живот. Той принадлежи на семейство с дългогодишна история в кражбите и са превърнали в изкуство престъпленията. Баща му се е занимавал с крадени коли - крадял ги е, заличавал е номерата им и е набивал нови.

Пристигането на Густаво от Испания в Аржентина цели нещо различно: да отмъсти за смъртта на баща си, убит от група нарко-трафиканти. По време на отмъщението си, той се сблъсква с полицията. Специален полицейски отряд, който е бил по петите на същите нарко-трафиканти. Полицаите решават да използват Густаво като „стръв", за да разкрият тази група и го принуждават да сътрудничи в замяна на свободата си.

Един от членовете на този специален отряд е Вероника Вера. Вероника е влюбена в професията си. Дъщеря е на пенсиониран комисар. Получила е научна степен от полицейското училище и е сред най-добре квалифицираните. Предприемчива, честна, с изострени сетива, за да проследява следите и да разрешава случаи. Винаги е била горда от факта, че е полицай.

Вероника никога не си е представяла, че ще се влюби в крадец.

Динамична, развлекателна история, която във всяка серия представя нов случай, разразяват се нови конфликти и нови герои с техните истории.

От серия в серия, въпреки конфликтите с приятели, колеги и дори любовници, Густаво и Вероника откриват, че съществуват чувства, от които не могат да се откажат.

Източник: www.poliladron.7p.com