Грешница (Pecadora)

В очите на хората, Лус Мария е успяла психоложка, която изкарва достатъчно пари, за да издържа семейството и да плаща таксата на по-малката си сестра, която учи в скъпо частно училище. В действителност, Лус Мария работи като танцьорка в нощен клуб. Но тя е учила психология, но е била принудена да се откаже след смъртта на баща си, който й е оставил отговорността за близките.

Лус Мария се срамува да признае с какво наистина се занимава и измамва всички около себе си, пазейки ревностно своя личен живот, заобиколена от малко приятели. Но когато среща Бруно, нейният таен живот започва да й тежи и накрая разрушава щастието й.

Бруно, честен бизнесмен, който принадлежи на видно семейство, вярва, че се е влюбил не само в перфектната жена, но също така, че благодарение на академичната си подготовка, тя може да му помогне да превъзмогне травма от миналото – изчезването на неговия брат-близнак. Последното нещо, което може да си представи е изненадата, която го очаква, свързана с идеалната жена, която смята, че е открил.

Саманта, годеницата на Бруно, е много ревнива и огорчена, защото той слага край на връзката им след като се запознава с Лус Мария. Заедно със злия си баща Хенаро и собствената майка на Бруно - Анхела, Саманта започва интриги, които целят да разделят двамата влюбени. Анхела е изпаднала в тежко положение след като изхарчва наследството, което е получила от съпруга си след смъртта му и за това иска да ожени сина си за Саманта, която е милионерка. След като подлага Лус Мария на непоносими унижения, тя успява да открие с какво точно се занимава девойката и по най-жестокия начин разкрива тайната пред Бруно, представяйки я за измамница... и грешница.

От този момент, Лус Мария трябва да бори, за да спечели най-трудната битка в живота си и да убеди Бруно, че не е студена и пресметлива, за каквато той я мисли, и че чувствата, които изпитва към него, са истински.

За да се усложнят още повече нещата, братът-близнак на Бруно, за когото всички смятат, че е умрял, се появява случайно в живота на Лус Мария като клиент в нощния клуб, в който тя работи. Той също се влюбва в нея. Бернардо се запознава с нея и я обиква като Лусесита – танцьорката. Той не си спомня нито миналото, нито истинското си име.

Така се оформя един любовен триъгълник, в който Лус Мария се оказва между двамата братя: този, който я обича, но я и ненавижда, и онзи, който я обича безусловно. 

Източник: www.venevisioninternational.com