Богато момиче (Niña mimada)

Патрисия Ечегария е много хубава девойка. Тя е принудена да се ожени за един прекалено жесток бизнесмен, за да спаси на първо място баща си, а след това да избави от фалит семейството си.

В деня на сватбата си, въпреки охраната, която Хоакин Ириарте е подсигурил, за да може да се осъществи мечтаната му сватба, Патрисия избягва. Така, водена от съдбата, тя се запознава с Анхел, който е като материално превъплъщение на ангел хранител. Той носи със себе си една огромна тайна за произхода си, която с помощта на Патрисия успява да разбере.

Анхел живее щастливо в приемно семейство, което е готово да направи всичко за всеки един член от семейството. Трима братя, които се разбират прекрасно, въпреки че са от различни родители. Всеки носи в себе си мъката и неудовлетворението на живота си. Всеки един от тях се опитва да намери щастието си в образа на желаната жена.

Пресичат се съдбите на хора, с различен произход. Бедните, в лицето на младежите, се опитват да докажат на какво са способни. Владимир, Чео и Анхел се гордеят с положението си, въпреки че са наясно, че това положение не винаги ги поставя в добро положение.

Малко по малко започват да излизат наяве тайни, добре крити дълги години. Разкриването на тези тайни не винаги е добре прието от героите в тази новела...

Това е една теленовела, която разкрива живота на обикновените младежи и това, че любовта не подбира по социално положение... Всички герои ще се променят, ще преминат прег големи трудности, за да могат накрая да бъдат щастливи...