Никой не е вечен на света (Nadie es eterno en el mundo)

Кралят на досадата, Дарио Гомес, е вдъхновението на Уенди, известна певица, която се бори да покаже на целия свят, че нейният талант е над враждебността. Това е една история за песента.

Ранчерос, коридос, болерото и валса съставят част от живота на Уенди – девойка, която, независимо своя скромен произход, се стреми да успее като певица и мечтае за любовта на мъж от висшето общество.

По своя път тя се сблъсква с хора, които се опитват само да я използват или да я дискредитират, но също така и с хора, които оценяват нейните усилия.

Уенди се влюбва в Габриел, собственик на популярна звукозаписна компания и сгоден за Силвия – жена от неговата класа. Но той мечтае за романтична и непринудена акртистка, за да отмени своя брак.

От своя страна, Силвия е решена да запази своята връзка с Габриел и прави всичко възможно да дискредитира тази скромна жена. Тази нейна стратегия постига целта си – тя предотвратява отношенията между бизнесмена и Уенди.

Сантименталният неуспех на актрисата бележи живота й с болка.

„Nadie es eterno en el mundo“ е класическа мелодрама, която въвежда зрителите в света на музикантите.

Персонажите:

Уенди

Известна певица, 20-годишна. Тя е непринудена, романтична, мечтателка и девствена, когато се запознава с Габриел. Той е нейния първи мъж и я изоставя бременна, но след това се завръща при нея с намерението да спечели нейната любов отново.

Габриел

Милионер, собственик на звукозаписна компания и почитател на популярната музика, което го подтиква да организира риалита шоу - „Песен от душа“ („Cante con el alma“). Влюбва се в Уенди, която се включва в шоуто.

Алберто

Най-добрият приятел на Габриел. Открива щастието редом с Карен.

Силвия

Девойка с изключително много пари. Годеница на Габриел и дъщеря на Алехандро. Изглежда не познава отказа, тъй като всички правят само това, което тя иска. Невъзпитана, невярна и лишена от чувства.

Карен

Най-добрата приятелка Уенди. На 18 години. Има приятел, който се държи грубо с нея. За това тя се насочва към друг мъж.

Алхандро

Баща на Силвия, собственик на звукозаписната компания, която издава CD-то на Уенди. 50-годишен могъщ аристократ.

Даниела

Привлекателна девойка. Разполага с дадености, благодарение на които може да завоюва Алехнадро, след като приключва сантименталната си връзка с Даниел.

Мадам

Бяла вещица, която се появява като чист дух. За своите 40 години, тя продължава да бъде много привлекателна жена. Разбира се, нейната страст към новата епоха й помага да се промени духовно и на външен вид.

Аделайда

Най-добрата приятелка на Силвия. Въпреки възрастта си, 25 години, тя не се отличава с особен ум. Благодарение на своята красота, тя постига повечето, което има.

Източник: www.canalcaracol.com