Любов моя, любов моя (Mi amor, mi amor)

„Mi amor, mi amor“ разказва историята на Хуан – организиран и благороден мъж, който наближава 40-те години. Той смята, че верността е цената да защитава и обича Валерия – годеницата му. Тя е млада и динамична жена, огромна подкрепа в живота на Хуан. Но има нещо, което на Хуан му липсва и мечтае да получи скоро: дете.

Хуан се сблъсква с противоречие, от което не може лесно да избяга. Запознава се с Лали – преподавателка, която страда заради предателството на годеника ѝ. Лали споделя с този непознат мъж, че иска само да осъществи мечтата си да стане майка.

След като отказва да разруши собствения си „ред“, чистота и ежедневен контрол, с който е свикнал, Хуан се влюбва в Лали. Но има една малка подробност: все още е влюбен във Валерия.

Без да го е търсил и без да го желае, Хуан започва да живее един двойнствен живот, воден от благородство (или на шега). Хуан излиза от една къща, от един свят, за да влезе в друга...

„Mi amor, mi amor“ описва част от живота на този мъж, който вярва, че всичко е подредено и който открива, най-изненадващо за самия него, че неговите принципи се рушат за секунди. На фона на един малък квартал, където всяко решение на Хуан, дори и най-незначителното, се отразява в живота на всички персонажи.

„Mi amor, mi amor“ повдига въпроса: Може ли мъж да е влюбен в две жени по едно и също време?! И дали един добър мъж може да прибягва до лъжи, за да не наранява най-любимите си същества?!

И най-важното – може ли любовта да прости всичко това?!

Източник: www.telefe.com