Умирам за теб (Me muero por tí)

Марго Идалго преживява истински ужас в своя брак. Тя избягва в имението на брат си Нерио в Мексико.

Там тя се запознава с Фелипе Родригес. Между двамата припламва искрата на любовта, на която се наслаждават известно време.

Фелипе е принуден да се върне в Аржентина заради семейни проблеми без да подозира, че Марго е бременна от него.

Четири момичета са били отгледани като сестра. Когато най-малката е била на осем години, те са били принудени да се разделят.

Петра, осиновителката им, ги принуждава да обещаят, че независимо от това, че може да поемат в различни посоки, в живота си ще се стремят да бъдат винаги заедно, като сестри.

Петра дава на Санта огърлица, на Клара – гривна, на Кати – пръстена, а на Хулия – обеци. Това е същия комплект, който са ѝ дали, за да отгледа две от момичетата. Само една от тези четири деца е дъщеря на Марго Идалго и Фелипе Родригес, но никой не може да каже коя от тях е, защото всяко от момичетата притежава част от семейните бижута.

Историята започва 25 години по-късно, когато Санта се е превърнала в прекрасна и забавна девойка, която се бори с ежедневните проблеми, за да оцелее в едно село, в което властва мизерия...

Марго прави всичко по силите си, за да открие коя е дъщеря ѝ. Петра отказва да даде желания отговор, защото иска да защити другите три.

С тази нерешена тайна, Марго прави всичко възможно, за да попречи на любовта, която се заражда и расте с всеки изминал ден, между сина ѝ Алфонсо и Санта.

Източник: avator.7bk.ru