Ничия Мария (Maria de nadie)

Красивата и простодушна девойка от провинцията, Мария Домингес, след смъртта на баща си отива в Буенос Айрес, за да спечели пари и да помогне на майка си и брат си, които остават в малкия град без никакви пари и с големи дългове.

В столицата, тя се установява при своя приятелка, която веднага й предлага да работи като прислужница. Но, тъй като Мария е много красива, бъдещата й „господарка" отхвърля кандидатурата й, тъй като има двама сина и не й се иска да има полкова красива прислужница в дома.

Мария безуспешно се опитва да намери работа и се оказва пред дилемата: или да започне като сервитьорка в съмнително нощно заведение, „Синята котка", или да продължи с търсенето на работа, като е много малко вероятно да си намери.

И така, тя започва работа като сервитьорка в „Синята котка". След време там се запознава с богатия и красив съблазнител Хуан Карлос Линарес - мъж от висшето общество, почитател на жените и забавленията. Привличането е взаимно, но скоро се появяват проблеми - в отговор на недвусмислените намеци от страна на един от клиент, девойката го отблъсква, в резултат на което вбесеният неудачник се съюзява със собственика на заведението и обвиняват сервитьорката в кражба на портмоне.

Мария попада в затвора. Със защитата й се захваща известния адвокат Мигел Ароча, който „случайно" се оказва баща на Хуан Карлос. А може би, не е случайно? Адвокатът я завежда в дома си под своя опека и й дава работата на прислужница. В нея се влюбва единият син на Мигел Ароча, братът на Хуан Карлос, Хорхе, който е останал инвалид след катастрофа, а самият Хуан Карлос, заради самото забавление, започва да омайва девойката, без да си дава сметка, че вече е влюбен в нея.

Живеейки в къщата, Мария дори не подозира, че всичко около нея й принадлежи - преди много години, Мигел Ароча подло е измамил и разорил баща й, присвоявайки си неговото имущество. Девойката дори не знае главното - баща й е жив и смята да си отмъсти, жестоко да си отмъсти на бившия си съдружник, без да подмине и неговото семейство...

Източник: teleserials.narod.ru