Пансион Аржентина (Los pensionados)

Всичко се случва в пансион „Аржентина“, който Тони заедно със сестра си Виолета и леля им Ката решават да преобразуват.

Тони е бивш полицай. Той се запознава с Вера в деня, в който тя избягва от сватбата си. Той е разведен и напуска работата си заради проблеми с едно разследване. Тя зарязва Даниел пред олтара и избягва с Леонор, най-добрата й приятелка. Съдбата ги среща в Буенос Айрес пред една църква и нещо магическо се случва между тях.

Алехандро и Диего са интимни приятели. Те живеят заедно в пансиона. Диего се запознава с Флопи на една пуста за мотокрос и се влюбва лудо в нея. Флопи е много специална девойка. Тя не се разбира с Алехандро. В действителност, Алехандро е тайно влюбен във Флопи.

Миранда е социален асистент и също живее в пансиона. Девойка с благородно сърце и много солидарна. Фернандо – гаменът на квартала, се влюбва в нея и полага всички усилия, за да я съблазни. Миранда започва да се влюбва в него, но открива, че той има връзка с друга жена.

Мариано е студент по психология и се нанася в пансиона. Там среща момичето на мечтите си: Миранда. Той се влюбва в нея от пръв поглед. Но сърцето на Миранда вече е заето. Тя се оплита в една връзка, която я кара само да страда, докато се ориентира в истинската обстановка и не разбира кой наистина я обича и кой я чака.

Каталина е самотна майка. Дъщеря й Ема е дяволита и красива. Когато е била малка, семейството й е имало добро положение и за това тя е много придирчива. По тази причина тя дори не забелязва Карлос – добър, но пълничък и скромен младеж, който е безумно влюбен в нея. Карлос се бори и се превръща в могъщ бизнесмен и много привлекателен мъж.

Днес животът отново среща Карлос и Каталина... и всичко започва отначало...

Виолета е безработна и мързелива. Има тайна любов: Леон. Той е най-добрият приятел на бра й. Леон живее в пансиона и работи там като се занимава с всичко... и тайно е влюбен във Виолета. Двамата се обичат тайно, но някой се намесва в тази любов... Леонор...

Леонор е най-добрата приятелка на Вера. Тя се занимава с гледане на карти Таро. Тя се запознава с Леон и нещо специално се заражда между тях още на първата им среща.

Шамира – одалиската се влюбва във Фернандо. А Кати, ревнивата приятелка на Карлос, се влюбва в Мануел, волейболист и братовчед на Флопи.

Източник: www.pol-ka.com.ar