Внедрени агентки (Infiltradas)

Силни жени, които могат да се справят с всичко... и които имат само една слабост – ЛЮБОВТА!

Съвременна сага, която се втурва главозамайващо отвъд границите на властта, тайните в родствените връзки, тъмната страна на желанието и необузданата страст, корупцията в полицията и постоянната борба между силите на доброто и злото в нашето общество.

Историята започва, когато бившата актриса Атенея Магаянес от заточението си с помощта на младежката си любов – психологът Орасио Виягра, водена от една единствена цел: да си върне дъщерята, която нейната сестра-близначка Минерва ѝ е отнела.

По време на бягството си, Антенея успява да отстрани Минерва и да замени дрехите ѝ с нейните. По този начин тя започва да се представя за сестра си, заемайки мястото ѝ в полицейската бригада (BPI) и се подсигурява, че нейната жестока близначка ще остане затворена в психиатричната клиника, в която сама я е вкарала.

Антенея се превръща в инспектор Магаянес, която отговаря за група от красиви и смели внедрени агентки, които дори не заподозират, че са ръководени от бившата актриса, която ги повежда в една много опасна мисия – да се внедрят в мафиотското семейство Санто Доминго и по този начин да открие дъщеря си, която са ѝ отнели преди 20 години и която е по-близо, отколкото може да си представи.

Агентките се внедряват в живота на корумпираните членове на семейство Санто Доминго...

Нина става барманка в „Салона на Ада“ - изключително място, където Лусио и неговите съучастниците дават свобода на своите злоупотреби...

Консуело се трансформира в лична асистентка на Лусио...

Ампаро става медицинска сестра на баща му, порочният бизнесмен – Фаусто Санто Доминго...

и Иванка се внедрява като бавачка в семейството, научавайки тайни, които никога не си е представяла...

Всичко се обърква още повече, когато затворената инспекторка Минерва Магаянес успява да докаже, че погрешно са я приели за сестра ѝ Атенея, и се връща във външния свят само с една мисия – да унищожи сестра си и всичките, които я подкрепят.

Източник: www.chilevision.cl