В чуждо тяло (En cuerpo ajeno)

“В чуждо тяло” е една фантастична история за един мъж, който изгубва всичко. Главният герой, Педро Хосе Доносо, е много богат, но това богатство не му позволява да си купи здраве, който се влюбва в една от работничките в предприятието...

Педро Хосе Доносо е милионер и вдовец. Той е жени за своята красивата и млада помощничка Исабел Аройо, без да подозира, че тя в комбина с Андрес Коронадо планува да го убие.

Пристигането на единствената му дъщеря, Анхела, провокира напрежение, защото не приема мащехата си. Отслабнал много от отровата, с която малко по малко го тровят, Педро Хосе мисли, че Анхела предизвиква това огромно безпокойство, което изпитва.

Педро иска много духа му да премине в един непознат селянин, който често му се явява в сънищата и неговата приятелка Гайетана го предупреждава, че се подлага на огромен риск. След като Педро Хосе умира, духът му се отправя към областта, където живее Салвадор, селянинът от сънищата му.

Духът на Педро Хосе влиза в тялото на Салвадор, който също умира и успява да възкръсне малко преди да го погребат. Съпругата на Салвадор не може да го познае и отива при свещеника, защото си мисли, че съпругът й е обладан от дявола.

Салвадор избягва от селото и отива в Богота, където се свързва с Гайетана, която му помага да си върне предишния живот. След като разбира, че е бил предаден и убит от съпругата си, Салвадор взема решение да си отмъсти. Написва писмо от името на Педро Хосе Доносо и по този начин започва работа като шофьор в собствения си дом...

Персонажите:

Педро Хосе Доносо

Мултимилионер и успешен собственик на текстилно предприятие. Влюбен искрено в съпругата си. Този предприемач е увлечен по окултните науки откакто научава, че страда от тежка форма на сърдечно заболяване.

Салвадор Серинса

Привлекателен селянин, който е отдаден телом и духом на съпругата си Канталисия и сина си. Никога не е имал възможност да се учи и всичко, което е имал в живота си е тежката селска работа. Но съдбата има други планове за него. Умира млад и по време на процесията по погребението му, става нещо много странно и той възкръсва, като при това не разпознава никой от близките си, променя начина си на говорене, просто се събужда друг човек.

Исабел Аройо

Чувствителна и честолюбива жена. Съпруга на Педро Хосе, с когото се запознава, докато работи в един цеховете на текстилното му предприятие. Омъжва се за него не по любов, а заради социалното положение, което придобива.

Андрес Корона

Подуправител на текстилното предприятие. Лицемер и неудачник. Голям циник, който познава отдавна Анхела, която разбира какъв е, като го заварва в прегръдките на Исабел.

Анхела Доносо

Единствената дъщеря на Педро Хосе. Ненавижда Исабел, мащехата й, защото интуитивно усеща, че тя е с баща й заради парите му. Това я отдалечава от баща й.

Уолтър

Иконом в дома на Доносо. Ненавижда своя покровител и взема участие в заговор срещу него, всеки път, когато има възможност за това. Без да подозира това, предприемачът го приема за най-добрия си приятел.

Гаетана Чари

Професионална измамница, която се възползва от слабостта на Педро Хосе и го подготвя за предстоящата му смърт. Използва влиянието му и се нанася в дома му, чувствайки се там като у дома си.

Източник: www.tepuy.com , www.tele-novela.wanadoo.es