Предизвикателството (El desafio)

В голямо имение близо до крайбрежен район заобиколен от поразителни плажове се развива любовна история, която е благородна и силна колкото самите герои... история, която започва с предизвикателство между двама упорити любовници и завършва с любов, която не се поддава на алчността, завистта и предателството.

Фернанда Сан Висенте е приятна и красива млада жена, която претърпява пълна промяна на характера след като разкрива предателството на любимия си и смъртта на баща си в нощта на нейната сватба. В резултат на това, Фернанда се избягва в имението, наследено от баща й. Сега тя е неотзивчива и изпълнена с безмерно възмущение към всички мъже - тя се заклева да ръководи имението и бизнеса сама. Фернанда е придружена от амбициозния си братовчед Федерико, който се е забъркал в няколко незаконни сделки, използвайки семейните средства, и завистливата си братовчедка Марилинда, която се е забъркала в любовни отношения с годеника на Фернанда, Мариано.

Пристигайки в имението, те се срещат с Акилес Уртадо, нецивилизован управител на имението, който е свикнал винаги да получава онова, което иска. Фернанда ръководи земите си с твърда ръка, докато не среща Артуро Гаярдо - единственият мъж, който е способен да се бори с Фернанда за земите по брега.

В края на краищата, Артуро и Фернанда стават жертви на собствените си чувства и тяхната надпревара се превръща в истинска история на любовта. Но тяхната любов е заплашена от хората, които целят да получат владенията на Фернанда.

Водени от алчност, Марилинда, Федерико и Акилес спечелват подкрепата на майката на Фернанда, Кристина - жената, която е изоставила дъщеря си преди много години и която се е върнал в района след като е изхарчила всичките си пари. Серхио, младият користен любовник на Кристина, се включва в техните планове за разрушава на Артуро и Фернанда на всяка цена.

На края, Съдбата решава тяхната орис и любов, която издържа на всички Предизвикателства.

Източник: vencor.narod.ru