Сладко предизвикателство (Dulce desafío)

Това е забавна младежка история!

Лусеро Сандовал е красива девойка, която има безкрайни проблеми покрай своето непокорство. Майка й е починала и за това тя живее с баща си – Сантяго Сандовал, който прекарва по-голяма част от времето си затрупан в работа, игнорирайки напълно дъщеря си Лусеро. Освен това, той се е оженил за една жена, която е двадесет години по-млада от него, която се възползва от ситуацията и харчи безумно парите му.

Лусеро е затворена в интернат. Там, жестоката и огорчена директорка се е заела да превърне в ад живота на своите ученици, прилагайки най-суровите наказания и карайки ги да преживеят големи унижения. И като че ли това не й стига, тя се е заела да мами и да краде от парите на интерната.

Енрике Падес е преподавател, който пристига да води часове в интерната. Той успява да се сближи с девойките. Директорката се вижда принудена да го приеме, тъй като той е препоръчан от самия Сантяго Сандовал. Тя се страхува, че той може да разкрие начина, по който тя управлява училището и неадекватното й отношение към ученичките.

Енрике предлага на ученичките да се включат в конкурс, в който Лусеро се превръща в една от фаворитките, но Ребека, нейната злобна съперница, не позволява на съученичката си да триумфира.

И така, между участието в конкурса и класните стаи, Лусеро и Енрике откриват, че между тях съществува много силна връзка... те трябва да се справят с множество препятствия, за да успеят да бъдат заедно и да бъдат щастливи завинаги.

Източник: www.terra.com.pr