Красива жена (Cosita linda)

Ана Лорена Ринкон – красива девойка, която обича танците и живее в популярния квартал „Ла Есперанса“ в Лос Анджелис, мечтае да се превърне в балерина.

Денят, в който се запознава с Диего Лухан при един щанд за парфюми, младият наследник на рекламна агенция не може да спре да мисли за нея. Диего е на път да се ожени за известния модел Вивиана Роблес, но съдбата е решила да си поиграе с картите – скорошната среща между Ана Лорена и Диего се превръща в красива любовна история.

По-късно, Диего си дава сметка, че момичето, което е заварил да танцува под дъжда на покрива и го е впечатлила толкова силно, е самата Ана Лорена.

Ана и Диего се срещат отново на борда на круизен кораб. Докато той пътува за Кий Уест, тя се е качила, за да работи като сервитьорка. Това се случва няколко дни преди сватбата на Диего и Вивиана. Диего решава да отмени сватбата си след завръщането си в Лос Анджелис. Ана и Диего се договарят да се срещнат на летището, за да започнат нов живот в къщата на Диего, която се намира на плажа, където са намерили подслон при буря, която удря Кий Уест.

Когато Ана пристига на летището и вижда една госпожа с бебе, която не може да се качи в колата си заради багажа и голямото мече, което носи, Ана решава да ѝ помогне. Тъкмо да пресекат митническия контрол, властите откриват наркотици, скрити във вътрешността на плюшеното мече, което Ана е взела от госпожата. За нещастие, жената е изчезнала и Ана е задържана в затвора за месеци.

Докато е задържана, Ана не успява да се свърже с Диего, за да му обясни ситуацията. След като проследява следите, Диего отива в затвора. Там Лисандро Гомес, който по нареждане на Вивиана е заложил капана на Ана, чрез лъжи попречва на Диего и Ана да говорят и младият мъж да научи какво се е случило с нея в действителност.

След време, Ана излиза от затвора. Тя иска да си върне живота и започва да работи като гримьорка. Един ден, съвсем случайно, ѝ се налага да гримира една годеница, която се оказва Вивиана. И точно този ден, тя се среща отново с Диего. Изненадата е взаимна, но да се направи нещо е прекалено късно.

В деня на сватбата, бащата на Диего – Нарсисо Лухан, умира неочаквано. Най-лошото настъпва, когато става ясно, че Диего не е единствения наследник.

За един ден, Олегарио Перес – незаконен син на бащата на Диего, се превръща в един от най-големите бизнесмени в страната. Случва се и нещо по-лошо – Олегарио се среща случайно с Ана и се влюбва в нея.

Олегарио моли Диего да му помогне да покори една жена. Без да подозира, че става дума за Ана, Диего помага на полу-брат си: пише любовни писма, изпраща цветя, да я води в изискани ресторанти, на танци и да ѝ прави щедри подаръци.

Малко по малко, Ана започва да гледа на Олегарио с други очи и приема да се омъжи за него, вярвайки че така може да забрави Диего.

Започва едно съревнование между двамата братя за любовта на Ана Лорена. Накрая истината излиза наяве и Олегарио осъзнава, че щастието на Ана е Диего, неговия брат.

Лъжите и капаните на Вивиана се разкриват и накрая Ана и Диего могат да се насладят напълно на своята любов. 

Източник: www.venevision.net