Любовта на Каталан (Amor a la Catalán)

„Хлябът изгаря на вратата на фурната“!

Историята започва с нещастията на Фернандо Каталан – пекар, който крие голяма тайна повече от тридесет години: има второ семейство в другия край на града.
 
От една страна, той има сериозен брак с елегантната Исабел Крусат, а от другата – има връзка с популярната Янара Кабесас, кралица на красотата на Картахена. Фернандо има всичко. Пекарната му функционира по-добре от всякога. Нищо не може да се обърка, поне до момента, в който Фернандо умира.
 
Рафаел Каталан е големият син на Исабел и Фернандо. Той предлага брак на дългогодишната си годеница – красивата Лусия, въпреки че тя не е истинската любов на живота му. Но Рафаел продължава с плана да се ожени. И това, докато се опитва да забрави любовта, която току що е срещнал, и която го е уцелила точно в сърцето. Става дума за Дафне, загадъчната нова служителка в пекарната на баща му. 
 
В дена на сватбата, Фернандо мистериозно се срутва. И това, което трябва да е голям празник, се превръща в погребение. И най-добре пазената тайна на Фернандо излиза на яве, което предизвиква истинска буря.
 
Преди да умре, Каталан измисля любопитен начин да обича и всички падат в мрежите на този безпрецедентен метод. Исабел се сближава с брата на починалия си съпруг Педро, но той просто иска да я измами. Малката дъщеря на Фернандо – Данае Каталан, се влюбва в услужливия Камило, но той се чувства привлечен от Дафне.
 
От друга страна, най-добрият приятел на Рафаел – Лукас Видал, е способен да съблазни Лусия. И накрая, Дафне и Рафаел, които, въпреки че всичко е срещу тях, се борят да бъдат заедно. Те не подозират, че предстои да разкрият една шокираща истина.
 
В момента на разпределяне на наследството, Рафаел разкрива, че Дафне е дъщеря на Янара. Освен това са брат и сестра. Но това не стига, но и Фдафне, Данае и Янара се превръщат в собственици на 50% от Пекарни Каталан, въпреки противопоставянето на Исабел, която не смята да се отказва от половината от семейния бизнес...

Източник: https://www.fandom.com/explore-es?uselang=es , https://www.13.cl/