Всичко за любов (Amar y vivir (2020))

Ирене Ромеро е обикновена и скромна девойка, която мечтае да се превърне в известна певица. Тя работи на щанд за плодова на пазара Ла Милагроса заедно с майка си Магола – авторитарна жена, която не иска да види как дъщеря ѝ осъществява мечтите си, защото вярва, че светът на музиката не осигурява достатъчно социални и финансови възможности. Въпреки това, Ирене няма желание да загърби мечтите си и в компанията на няколко приятели и баща ѝ Салвадор – който е затънал в алкохолна зависимост, сформира музикална група „Лос Милагросос“, с която присъства на празненства, събирания и други събития с цел да станат разпознаваеми и популярни.
 
От друга страна, Хоакин Ерера е селски младеж, който тъкмо се завръща в дома си в малкото село далеч от шумния град след като е служил при военните. Като пристига, той осъзнава потисничеството, в което живеят майка му Хосефа и сестра му Алба. Техният мъчител е Лауро – най-уважавания земевладелец в околността, е отнел част от земите, които им се полагат. Докато се оплаква от тиранията, на която са станали жертви, къщата им изгаря, а при пожара умира Доня Хосефа и привидно Алба изчезва.
 
Отчаян, Хоакин се опитва да спаси сестра си след като открива, че я държат отвлечена в една къща, собственост на сина на Лаура, който е обсебен от девойката. Хоакин успява да се вмъкне и да я изведе от тям, но е ударен и почти убит при този опит. Накрая, двамата скачат в една река. Алба успява да избяга в столицата с цел да стигне до голям пазар, като при това вярва, че е изгубила всичките си близки и любими хора. Така тя започва нов живот. В града, тя променя името си и си намира работа като екзотична танцьорка в един бар.
 
Хоакин оживява и месеци наред се опитва да открие Алба около най-големият пазар на Богота, докато не се запознава с Ирене в едно Интернет кафене близо Ла Милагроса. Той споделя с нея причината да избяга от родното си място, а тя го уверява, че е готова да го подкрепи с каквото може за да открие сестра си. Без да го знаят, съдбите им се пресичат и скоро си дават сметка, че не могат да живеят един без друг. 
 
Връзката им, обаче, е помрачена от множество обстоятелства и препятствия, която Хоакин започва работа като механик в сервиз близо до пазара, който се оказва фасада за нелегален трафик на автомобилни части. Младежът се забърква в опасния престъпен свят, а амбицията и копнежа да научи къде е Алба, накрая го принуждават да работи за мафията...

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/Amar_y_vivir_(serie_de_televisión_de_2020) , https://www.caracoltv.com/ , https://www.caracolinternacional.com/es