Ела по-близо (Acércate más)

Историята разкрива живота на четири групи от персонажи, които имат различни интереси.

Първата от тях има като отправна точка една луксозна бижутерия „Port Grimaud“ - реплика на известната верига от Ню Йорк „Tiffany’s“, чиито собственици са сестрите Естела и Мерседес.

Първата – студена, пресметлива и голяма личност, е дала на Анибал – главния герой в тази история, който е неин зет и освен това, вдовец, широки пълномощия, за да ръководи успешния бизнес. Причината?! Тя е влюбена в него и се опитва да стане негова съпруга.

Въпреки че Анибал повече от достатъчно качества и постоянно е заобиколен от почитателки, той знае много добре как да се справя с тази ситуация в своя полза и дори приема Крис – неговата дъщеря, тинейджърка, да живее с лелите си. Хитър ход, който позволява на бащата да запази своята свобода и независимост.

По този начин, Крис усеща, че получава цялата подкрепа, от която има нужда, при справяне с емоционалните си проблеми – първо: когато нейните родители се развеждат, а след това: когато умира майка ѝ.

И така, Крис посещава периодично Даниела – психоложка (главната героиня в историята), която събужда у девойката обич заради помощта, която ѝ предлага.

Тази професионалистка, нейните чичо и леля и една нейна племенница, сформират паралелна на Анибал история. Съвсем случайно, двамата се запознават в Монтевидео. Между двамата започва връзка, въпреки че нито един от двамата не подозира за връзката, която съществува с Крис.

Третата група включва съпрузите Маурисио и Ракел – собственици на туристическа агенция, които се появяват в живота на другите персонажи чрез предложения за различни пътувания и почивки.

Голяма част от историята се върти около една интригуваща мистерия, свързана с любовното му минало, когато се е забъркал с Аманда – бивша звезда и майка на Беатрис.

Двойката има две деца – Серхио и Херардо. За да се освободи от болезнената любов на майка си, Херардо търси независимост като се изнася да живее с трима приятели в един апартамент. Единият от тях – Родриго, преживява страстен романс с Крис, в който се намесва Бруно, който също е влюбен в девойката.

За да забрави своето разочарование, той се впуска във връзка с Валентина – милионерка, която е доста по-възрастна от него.

Източник: www.emol.com