Съпруг за Естела (Un esposo para Estela)

Пета част

Болестта!

Данте подпитва внимателно Клара дали е влюбена във Фелипе. Тя се притеснява и го поставя на мястото му.

Кристина най-накрая се прибира в дома си и изненадва Фелипе. Той се развълнува и се опитва да й покаже любовта си към нея. Тя е много щастлива, но след като се събира отново със съпруга си, тя се опитва да скрие страха, който изпитва от рецидив на болестта й.

Ерминия и Естела разговарят много сериозно. Леля Ерминия настоява Естела да разкаже на Адриано цялата истина за болестта й.

Адриано прави опити да се сприятели с Еметерио или поне да се разбират по-добре, но той слага картите на масата и му обяснява как стоят нещата.

Семейство Алберти!

Марио Алберти се изморява от игричките на Адриано и Малена. В разговор с Айтана, той защитава ролята си на шеф на семейството и решава да потърси Адриано в Сан Хасинто де Моричал, но за да настоява за обяснения за поведението му.

Клара получава работа като пианистка в хотел „Верона“. С помощта на Елвира, тя разглежда новото си работно място. Тя се изненадва снимка на семейство Алберти. Елвира й разкрива кой е Адриано.

Кристина се наслаждава на щастието си с Фелипе, но насред един много драматичен и болезнен разговор, тя показва голямата си любов, която й е помогнала да се справи с болестта.

Естела се изправя пред Адриано, решена да разкрие тайната си.

...

Хилда се завръща триумфално!

Естела и Адриано присъстват на погребение в селото. Доктор Хосе Карлос забелязва нещо и пита Естела за проблема й с очите. Адриано разбира, че Естела крие нещо и е решен да разбере какво е.

Хилда и Орнела пристигат на погребението, но се сблъскват с голяма изненада. Ромуло се среща с Хилда след случилото се между тях, а тя открива децата си, които е изоставила преди толкова години.

Мария Клаудия се запознава с Пури и между двамата се заражда една голяма страст.

Мъките от спомените от една ужасна болест събуждат в Кристина ревност и страх.

Фелипе търси утеха в приятелството си с Клара, която събужда у него големи съмнения.

Кристина ревнува!

Мария Клаудия и Пури се отдават на изкушението.

Адриано открива каква е болестта на Естела. Двамата трябват да вземат решение, от което зависи щастието им.

Ерминия е много притеснена от появата на Хилда заради болката на Естела в деня на сватбата й, когато Ромуло я е изоставил.

Кристина и Фелипе вечерят заедно с Алберти. Клара събужда ревността на Кристина. И прави коментари, които въобще не са на място.

Айтана се притеснява от поведението на Фелипе и Клара. Тя отива при Клара и й напомня, че той е женен мъж.