От обич (Por amor)

130 (последна) серия

Елена пристига в апартамента на Едуарда и я заварва да чете дневника ѝ. Тя признава, че написаното е истина. Едуарда я обвинява, че лъже, за да отнеме детето ѝ. Заявява ѝ, че я мрази. Марсело се появява и научава горчивата истина. Накрая, всички приемат истината.

Лео съобщава на Атилио, че ще става дядо – Катарина е бременна.

Арналдо обвинява Изабел за кражба на пари от него. Тя потвърждава и подхвърля, че „крадецът краде от крадец“. Успокоява го, че му е оставила достатъчно, за да живее добре.

Изабел е заедно със Сейшас, с когото се кани да заживее в нов апартамент.

Сезар и Елена научават, че може да отидат в затвора за период от 2 до 6 години заради размяната на бебето. Предвид обстоятелствата, съдията взема своето решение и слага край на делото.

Рози казва на Бранка, че Фаусто е получил петгодишна присъда.

Елена разказва на Атилио какво е написала в дневника си. Той е бесен и ѝ заявява, че въобще не разбира какво е любов и няма никакво право да си играе на Бог. Когато той си тръгва, тя се хвърля на земята и хваща крака му, молейки го за прошка. Заради разочарованието и болката, които изпитва, Атилио се държи много грубо с нея.

Едуарда умолява Атилио да не отвежда сина ѝ далеч от нея.

Атилио заминава за Венеция, а Елена си спомня времето, което двамата са преживели там.

Анита заменя снимките на Едуарда в стаята на Сезар със снимки от тяхната сватба.

Нандо и Милена, Мег и съпругът ѝ, от два различни хеликоптера, хвърлят цветя в морето.

Нестор посещава Сирлея и Педро. Синът му му казва, че би искал да остане с майка си. Всички са приятели.

Повечето двойки са край басейна. Марсело и Едуарда съобщават, че смятат да осиновят едно момиченце, за да имат две момиченца и две момченца (близнаците, Марселиньо и осиновеното момиченце).

Лео и Елена присъстват на сватбата на Марсия и Вилсон.

Бранка кани прислужницата си Сила да седне при нея, да пийне с нея и да ѝ разкаже за себе си. Бранка заявява, че няма нищо против самотата.

Едуарда получава анонимно обаждане – все едно то отвъдното ѝ се обажда Лаура.

Орестес отива на събиране на АА (анонимните алкохолици).

Атилио пристига на сватбата на Марсия точно на време...

По-късно, Атилио и Елена вървят по една сенчеста пътека. Едуарда и Марсело ги следват заедно с Марселиньо. Малкото момче побягва и хваща ръцете на Атилио и Елена... Едуарда и Марсело ги следват...

Край!