Карл Хофман (Karl Hoffman)

Пълно име: Карл Хейнрих Хофман Малпика (Karl Heinrich Hoffman Malpica)
Месторождение: Каракас, Венецуела
Семейно положението: женен
Съпруг/а: две дъщери

Рейтинг:  7.07  (28 гласа)

влезте или се регистрирайте за да гласувате

Роден на 13 януари.

Учил е инженерство във въздухоплаването в университета „Симон Боливар". Когато се дипломира, решава да се посвети на театъра, когото винаги е харесвал. По същото време е играл бейзбол (нереализиран професионалист). Започнал е в театралната група към университета „Симон Боливар" - „Guaira". След това посещава различни курсове за усъвършенстване.

По-късно го канят в канал RCTV, където Аркимедес Риверо го харесва и му помага да получи стипендия в школата, където е бил ученик на Амалия Перес Диас. След края на обучението си, приема малки роли в различни телевизионни проекти.

Карл от близо

Кога се влюби за първи път? - Мисля, че се случи, когато бях малък, в една съседка (смее се). Това беше платонична любов, каквато всеки преживява.

Опиши се с три думи... - Творец, прилежен и практичен.

Най-голямото ти качество... - Честността.

Най-големият ти дефект... - Работата. Понякога пропускам важни неща, защото работя толкова много.

Какво те прави щастлив? - Да ме обичат, да ме обожават. Моите две дъщери ме правят много щастлив.

А кое те натъжава? - Предателството.

Обичаш ли да четеш? - Много, изключително много. Това е част от професията на актьора, да развива общата си култура, да се развива всеки ден, да изследва. Без четене не мога.

Любим цвят... - Жълт.

Актьори, на които се възхищаваш... - Джони Деп и Никол Кидман.

Спортуваш ли? - Да си призная, от толкова много работа не ми остава време. Но преди се занимавах активно с аеробика.

Имаш ли домашен любимец? - Да, казва се Бейби.

Специален момент в живота ти... - Имам много хубави моменти, но за мен най-специален и важен момент беше раждането на дъщерите ми. Това промени живота ми и не може да се сравни с нищо друго.

Какво обичаш да правиш в свободното си време? - Работя, чета, гледам да бъда в дома със семейството ми и да се разхождам с дъщерите си. Малкото време, което ми остава свободно, гледам да посвещавам на дома и семейството си.

Готвиш ли? - Да, малко. Най-вече испанска храна: тортиля, пименто.

Каква храна обичаш? - Никоя по-специално. Харесвам перуанската. Харесвам всичко, което приготвя съпругата ми, а тя умее да готви много добре.

Каква музика обичаш да слушаш? - Всякаква музика харесва, само операта не ми е при сърце много.

Любима песен... - Харесвам песните на „Queen".

Платонична любов? - Имах, Деми Мур (смее се).

Кое е първото нещо, което забелязваш в една жена? - Смятам, че жената трябва да притежава много неща, но преди всичко - да е красива. За това първото нещо, което забелязвам, е лицето.

Какъв е твоя идеал за жена? - Идеалът ми за жена е моята съпруга и ако не беше така, нямаше да се оженя за нея. Всеки си има някакъв прототип за жена, но идеалната е съпругата му.

Страстен ли си? - Да, много.

Ревнив? - Не. Научих се да не бъда ревнив. Хубаво е нещата да се изясняват...

Жертви заради професията... - Жертви? Никакви. Всичко, което правя в професията си, ми доставя удоволствие и се забавлявам. Понякога работя до много късно, но не бих казал, че това е жертва.

Какво те компенсира? - Обожанието на хората, които постоянно ме изненадват. Много е интересно - когато се разхождам из града или седна в някое заведение, хората се сещат за теленовелата, в която съм участвал последно и ме наричат с името на героя ми или по-стари герои, които хората все още не са зарбавили.

Вярваш ли на любовта от пръв поглед? - Да, разбира се.

Вярваш ли в брака? - Женен съм.

Обичаш ли да танцуваш? - Все още (смее се). Харесва ми да танцувам, особено когато съм с приятели, нищо че след това цялото тяло ме боли.

Холивуд? - Винаги ме е привличал, но не съм се решавал все още. Ако някой актьор каже, че не харесва Холивуд, лъже.

В какво вярваш? - В истината и Исус Христос.

Източник: www.rctv.net