Розова зона (Zona Rosa)

Това е историята на четири приятелки, техните мечти и лудости, тъги и радости, приключения и страхове.

Наталия, Виктория, Сара и Анхелика скоро се дипломират като всяка от тях е избрала различна професия и пред тях се отварят хиляди възможности, но всяка изпитва свои страхове. Вселената е неизследвана област и те са готови да я преминат педя по педя.

Докато Виктория живее с родителите си, другите три си поделят огромна старинна семейна къща, за която трябва да се грижи Наталия след като роднините й са напуснали страната.

Наталия е студентка по висша кулинария и е лидер на този специален квартет. Виктория е нейна приятелка от училище и учи архитектура. Сара се е изправила пред прага на тази къща, когато пристига в града, за да учи право и е търсила стая, където да живее. Анхела също си е търсила място, където да живее. През първите месеци във факултета по комуникации, тя е имала трудности с транспорта, тъй като е живяла с майка си в отдалечен и беден квартал. Търсенето на място по-близко до университета я отвежда до вратата на старата семейна къща.

Според очакванията, след като завършат университета всяка една трябва да продължи по своя път. Наталия иска да открие ресторант с годеника си Федерико - „Кухнята на Ната". Виктория планира да пътува до Европа, където да продължи с образованието си. Сара е хвърлила око на ново завоевание, а Анхелика е решена да работи на всяка цена.

В денят на завършването си те трябва да тръгнат по пътя, по който трябва да продължат. И това става, но не е това, което те са очаквали, нито са си представяли.

След дълго обикаляне и огледи, благодарение на своя най-добър приятел Андрес Наталия получава помещението за нов ресторант. Това е идеалното място за осъществяване на мечтата й, но най-неочаквано, в нейната история настъпва обрат: Наталия открива своя годеник Федерико в една църква да се жени за жена, която очаква дете от него.

Докато Наталия преживява болката от измяната, Виктория взема решението на живота си - тя няма да пътува до Европа, за да се усъвършенства в професионално отношение. Но това е било желанието на родителите й, а тя има желание да прави само това, което иска и харесва. Виктория иска да се лиши от девствеността си с приятеля си Оскар, с когото има осемгодишна любовна история, основана само на „уважение".

В деня на дипломирането си, Виктория си приготвя куфарите, но не за да замине за Европа, а за да се премести в дома на Наталия. Докато Виктория се подготвя за преместването, Сара се опитва да я разубеди.

Влюбчива и импулсивна, Сара решава да се премести да живее с гаджето си Джонатан, с когото са заедно едва от две седмици. Бедният Джонатан не знае какво ще се случи скоро в дома му.

От друга страна, Анхела си търси работа в голяма строителна фирма и успява да я получи, съблазнявайки собственика, Маурисио Кастийо. Това слага началото на тайна връзка. Това, което Анхела разкрива по-късно, е факта, че Маурисио е чичо на Виктория.

Денят на дипломирането за тези четири приятелки е ден, изпълнен с начала и финали.

Наталия, изпълнена със страх и гняв от това, което й е причинил Федерико, прекратява отношенията си с него и решава да изостави проекта за ресторанта. Но трите й приятелки успяват да я убедят да не го прави. Така идва идеята за откриването на кафе-ресторант „Четири&Едно", едно място, където мъжете не са добре дошли. Място, където те могат да споделят своите тревоги и където мечтите им изглеждат по-реални.

Четирите приятелки превръщат „Четири&Едно" в едно от най-любимите места за жени, а след време - и на мъжете. Това, което до скоро е било проект на Наталия, се превръща в проекта на живота за четирите.

Всеки ден те се сблъскват с проблемите на жените, които живеят и работят заедно. Жени, които приемат и се възползват от живота, превръщайки се в професионалистки.

„Четири&Едно" се превръща в място за срещи, свидетел на приятелства, конфликти, интриги, страсти и съвети. Между тези четири стени се развиват и историите на Наталия, Виктория, Сара и Анхелика. Място, където покрай кафето и хубавата храна започват и приключват приятелства, срещат се любовници...

Източник: www.rcnusa.com