Сакатийо (Zacatillo, un lugar en tu corazón)

Карла Абреу е обещаваща млада певица и актриса. Но усеща, че кариерата й е в застой. Тя съобщава на Мириам Солорсано, нейната представителка, решението си да се оттегли за две години. За да не разбере Карла, че Мириам се възползва от богатството й, решава да я елиминира. Преди това, трябва да изпълнят заедно последния договор за работа, който ги отвежда в Сакатойо, далечно градче, където Карла се запознава с д-р Габриел Саманиего.

Денят, в който извършват атентата срещу Карла, Мелитон принуждава годеницата си Лаура да я придружи. Преди да изхвърлят тялото на Карла в морето, Лаура открадва пръстените й. Тя е нападната от акула и властите откриват само части от тялото – ръката с пръстените. Мириам потвърждава, че тези пръстени са принадлежали на Карла. И така я обявяват за мъртва.

Мириам заедно със своя съучастник и любовник – Фернандо Галвес, се подготвят да реализират издание с най-успешните дискове и един филм за живота на Карла без да подозират, че тя не е умряла, както те мислят.

Когато научава, че всички я смятат за мъртва, Карла влиза в образа, който е разработвала за следващата си история за телевизията. И така тя започва да се представя за Сара Вийегас, нейна далечна братовчедка, за която никой не е знаел.

Карла решава да се скрие в Сакатийо, където още от пристигането й, Габриел се чувства привлечен още веднъж от нея, приемайки я за Сара. Никой в градчето не я разпознава и всички я уважават като братовчедката, за която се представя.

Между Карла и Габриел се заражда естествено привличане, което обърква и двамата. Тази връзка се приема като пречка за Адриана, която от години очаква да се омъжи за Габриел. Нейните истински намерения са свързани с разрешаване на икономическото й положение, което е принудило нея и майка й Роса да продадат почти всичко, което притежават, за да не разбере никой, че не разполагат с пари.

Когато Карла вярва, че вече нищо не й е останала, тъй като Мириам е далеч, започват да снимат в градчето филм, базиран на живота й, но с изопачена истина и в който я показват като амбициозна жена, която е готова на всичко, за да постигне това, което иска.

Абундио и Сорайда имат един си, който предпочита да го наричат Ели. Олга – учителка по физическо възпитание в сиропиталището, което се ръководи от Сорайда с помощта на Немесио. Олга и Ели започват тайна връзка, тъй като и двамата са наясно, че Сорайда ще е против връзката им заради разликата във възрастта между тях.

Алехандро, най-добрият приятел на Габриел, се опитва да спечели сърцето на Сара (Карла) без особен успех. Накрая е принуден да приеме, че Сара и Габриел се обичат и да се оттегли от пътя им.

Е градчето, Адриана открива, че е бременна от Хулио и се опитва да представи това дете като плод на любовта й с Габриел. Той отблъсква и Марта, както и опитите на Мириам да приключи с Карла след като разкрива, че не е умряла, както е мислела.

Пред Габриел и Карла се изправят някои препятствия, с които те трябва да се справят, за да се насладят на любовта, която се е зародила в Сакатийо. 

Източник: www.esmas.com