Не се казвам Натача (Yo no me llamo Natacha)

В един от престижните квартали, в който живеят представители на средната класа в Перу –„Орхидеите“, се развиват забавните и изпълнени с емоции истории на Наташа, Мери, Виолета, Керли, Мама Хулита и Пакита: домашни помощници на семейства от квартала, изпълнени с мечти, цели, желание да срещнат любовта и да бъдат щастливи.

Наташа живее в дома на семейство от висшата класа, изпаднало в затруднение: Шулман Буенавентура. Нейна шефка е стриктната Течи.

По някакъв начин, Наташа вярва, че името ѝ е предопределило съдбата ѝ на прислужница. Във всяка свободна минута, тя чете книги за самопомощ, биографии на големи бизнесдами, кралици, президентки, както и на богати и известни жени.

Също като в оригинала „Natacha“, героинята пристига в Арекипа в компанията на своя любимец – морското свинче Тери, решена да триумфира в столицата. Тя решава да започне малък бизнес с десерти, след като нейните шефове са обявени за разорени.

Наташа в надарена с талант в сладкарството и принуждава Течи да работи с нея. Наташа взема контрол над къщата. Тя е дъщеря на Мама Хулита, разумна жена, която е била бавачка на Течи. Наташа притежава предприемачески дух. Приема, че работи като прислужница, защото няма друг изход, но тя иска да продължи напред и да изгради своето бъдеще. За това тя винаги се опитва да продължи смело и да подтиква приятелите си от квартала да направят същото.

Алонсо Раул, синът на Течи, пристига от Европа. Въпреки „разочарованията“ и „студенината“ на мъжете, Наташа се влюбва безумно в Алонсо Раул, тъй като той е префинен, красив, образован... Наташа също така се запознава с Марко – младеж, който започва работа в дома на съседката на Течи – Каликста. Освен всички забавни проблеми, с които се сблъсква Наташа в своята микрокомпания, тя трябва да се справи и с един порочен кръг без изход: Наташа желае Алонсо Раул, а Марко желае Наташа.

Най-добрата приятелка на Наташа е Мери, която наскоро е изгубила работата си. Всички врати се затварят пред нея, защото никой не иска да я приема заедно със сина ѝ Ернан, освен консервативната и изискана госпожица Лурдес. Мери събужда противоречиви чувства у Ранди – млад шофьор и кавалер с ръб, и благородния и честен Лео – надзорник на винната изба в квартала. В най-неочаквания момент се завръща бащата на Ернан, който иска да създаде добро семейство със сина си и майка му.

Керли е друга от прислужниците в квартала. Тя е племенница-кръщелница на Каликста. Тя не се разбира с Наташа, но дълбоко в себе си я уважава и ѝ възхищава. Тя иска да пее, да се появява в сериали и винаги се опитва да организира „артистични“ събития, когато се осъществява някакви сбирки в квартала. Възхищава се на Синди Марино и „Las tremendas de la cumbia“. Постоянно упражнява хореографиите си в стаята си. Понякога пее заедно със своя идол.

Виолета е амбициозна и комплексирана жена, която работи в дома на госпожа Ребека. Тя настоява, че е икономка, но също така помага в църквата, показвайки се като милосърдна и пожертвувателна девойка, която се грижи за благоденствието на бедните хора под опеката на отец Артуро. Заглежда се по Марко, защото вижда в него мъж, подходящ за съпруг и не пести усилия, за да го отдалечи от Наташа. Разкриването на огромна тайна от миналото ѝ променя завинаги живота ѝ.

Пакита работи в дома на Ребека. Страда от пренебрежителното и грубо отношение към домашните помощници, характерни за съвремието: яде малко; затварят я, когато излизат; не ѝ плащат; обвиняват я постоянно в какво ли не и е като робиня, докато обслужва шефовете си, а също така и Виолета. Това обединява отец Артуро, Наташа, Мери и останалите от квартала, за да се опитат да ѝ помогнат. Въпреки тежкото си положение, Пакита е много забавна девойка, която обича да се забавлява като всички млади...

Една история, изпълнена с романтика, която е способна да промени целия свят!

Източник: www.americatv.com.pe