Да започнеш отново (Volver a vivir)

Главната героиня – Кармен Тереса, е готова да сложи край на своя брак, когато научава за любовната връзка на съпруга си Мигел Анхел със сътрудничката му Лили. В продължение на 9 години, Кармен Тереса е била предана домакиня, грижеща се за дома, съпруга си и единствената им дъщеря. В резултат на това, тя не е успяла да изгради професионална кариера.

Мигел Анхел е типичен плейбой, който смята, че може да се държи както си поиска след като обезпечава семейството си и изпълнява съпружеските си задължения. Предателството на съпруга й кара Кармен Тереса да поиска нова посока в живота.

Родителите на Кармен Тереса, по-специално майка й, живее в миналото. Двете им по-големи дъщери са омъжени и те искат и най-малката да получи семейно щастие, но тя има други планове.

Либертад, сестрата на Кармен Тереса, е омъжена за Абелардо Фонсека. Те са много състоятелни, но ужасно нещастни хора. Абелардо притежава архитектурна компания, в която работи Мигел Анхел. Освен това, той също е хвърлил око на Лили. В тази объркана ситуация е въвлечено цялото семейство. Абелардо е пълна противоположност на Мигел Анхел. Първият представлява типичния образ на съвременния бизнесмен с жесток и надменен характер, а другият притежава неотразимо обаяние и води забавен начин на живот.

Лили, към която Мигел Анхел изпитва силна страст, не е злодейка, а по-скоро жертва, влюбила се в неправилния мъж.

Сара е искрена и любяща жена, която навремето родителите на Кармен Тереса са взели като дете в своя дом.

Главният мотив в сериала е борбата между мъжете и жените със своите собствени чувства. Героите прибягват до всякакви средства, за да защитят своята любов, власт и богатство.

В тази история, жените преодоляват различни трудности и променят своя начин на живот или поне се опитват да го направят.

Източник: www.rctvintl.com