Преродени (Volver a nacer)

Сериалът разказва за борбата на две сестри, близначки, дъщери на задържани-изчезнали по време на последния военен режим в Аржентина, които са били прибрани и разделени след раждането им. 31 години по-късно, те търсят начин да възвърнат истинските самоличности.

Пилар и Соледад водят много различни животи...

Пилар е отгледана от един офицер от разузнаването и живее в Буенос Айрес. Вече е омъжена и е собственица на школа за класически танци в Буенос Айрес.

При Соледад нещата стоят по друг начин – тя е била дадена от един свещеник на семейство, което живее в дълбоката провинция и във всеки миг от живота си, тя е била наясно с факта, че е била осиновена, но така и не е научила истинския си произход. Соледад е учителка в училище в Лагуна Верде.

На тридесет и една години, и двете откриват, че в живота им има голяма загадка. Точно това ги сближава и им позволява да се преродят, за да заживеят живота, който им принадлежи.

Историята се допълва с полицейско разследване, в което се намесва разследващ журналист, тъмни сделки, свързани със „сигурността“ и някои тайни, които мнозина предпочитат да не се разкриват...

Източник: www.tvpublica.com.ar