Да обичаш отново (Volver a amar)

Мария Пас е водила луксозен и удобен живот заедно със съпруга си Франко. Това, обаче, е само видимата част на техния семеен живот. Зад вратите на дома им тя преживява истински кошмар. Не само зависи финансово от него, но е принудена ежедневно да понася лошото отношение на един манипулативен и амбициозен мъж. Той е толкова пресметлив и студен, че търси брат си, с когото са се разделили след раждането му, само за да спаси собствения си живот.

В другия край на града, във Вега Сентрал, Луис работи като продавач на плодове. Той не подозира, че като дете е даден за осиновяване от майка си, Бланка, резултат от страх от насилие и лоши условия за живот. Сега, неговата съдба се преплита безвъзвратно с тази на Мария Пас.

Когато братята застават лице в лице, се завихря буря от емоции. Популярният Луис открива, че семейството му не е това, което заслужава и че на него му се полага много по-добър живот от този, който е водил до сега. Пред Франко се отваря възможността да спаси живота си чрез трансплантация на бъбрек, но в същото време не иска да изгуби и песо от своето наследство.

След като става донор на брат си, Луис разкрива, че Франко просто го е използвал и никога няма да го накара да се почувстват едно семейство. Унижен, той се заклева да отмъсти на собствения си брат, без да подозира, че сърцето му ще го предаде.

Това е сблъсък между различните животи на Луис и Франко. Той се задълбочава в света на семейството, толкова популярно, колкото и обичано, и което не е казало на сина си, че е осиновен. Разкрива се болката на майката, която е била принудена да даде детето си и която трябва да живее с този товар през целия си живот.

Освен това, силните и дълбоки страсти, както и силата на любовта, не познават граници. Най-вече за Луис и Мария Пас. 

Източник: www.tvn.cl , es.wikipedia.org/wiki/Volver_a_amar