Веселата вдовица (Viuda alegre)

В малко крайморско село, жителите се събират, за да се сбогуват със символичната личност Хосе Пабло Сулуета, един от най-обичаните жители на района. Този любезен милионер и мачист, женен за Беатрис Сармиенто, собственица на компания за замразени продукти и яхтен клуб в курорта, претърпява корабокрушение и повече никой не чува нищо за него.

Преди месец, яхтата му се изгубва в морето и тялото му не е открито. Беатрис, бизнес-дама, привлекателна и много влюбчива жена, не може да повярва, че нейният четвърти съпруг е умрял като предишните трима - при подозрителни обстоятелства. Всички те й оставят състоянията и децата си...

По време на траурната церемония в морето, докато всички хвърлят цветя във водата, за да се сбогуват в любимия Пепе, с гръм и трясък в селото се появява Родриго Сулуета, по-малкият брат на покойника, който пристига, за да се сбогува с него. Това, което се случва между Беатрис и Родриго е като гръм от ясно небе, който поразява и двамата.

Неочаквано пристига капитан София Валдебенито, дъщерята на Беатрис Сармиенто, за да започне работа в местната полиция, в която ежедневието е прекалено спокойно, да не се каже, че там въобще не се работи.

В това време, Сабина, невъзпитаната дъщеря на Диас, се опитва да привикне към селския живот в новия дом и да забрави удобствата на Сантяго. Начин да избяга от скуката тя открива в лицето на Франко, синът на вдовицата Сармиенто, който е голям женкар.

Спокойствието в това малко крайбрежно селце скоро е изместено от хаос. Дните на почивка за полицията свършват, когато едно странно престъпление се случва на плажа. Завръщането на любови от миналото, мъките на изоставените деца и жени, които се опитват да разкрият самоличността на бащите на децата си, които са заченати по изкуствен път, допълват картината в тази история.

Източник: www.tvn.cl