Витория (Vitória)

Основната история разказва за живота на Артур – богат собственик на „Haras Arminho“, който е натрупал мъка и желание за отмъщение към предполагаемия си баща Грегорио.

На дванадесетгодишна възраст, Артур, който е кръстен с името Мосоро, се парализира след падане от кон, даден му от баща му Грегорио. Той не е успял да преодолее тази трагедия и се е отказал от Мосоро. Кларис е майката на Артур и първата съпруга на Грегорио. Тя преподава в училището „Priscila Schiller“.

Кларис не може да понесе тежката ситуация между сина и съпруга ѝ. Тя решава да избяга с първородния си син на остров Кюрасао, скривайки през всички години тайната за бащата на сина си. Когато научава за желанието за отмъщение на артур, тя разкрива, че Грегорио не е негов биологичен баща.

Новото разкритие не намалява омразата на младежа и той вкарва майка си в псиихиатрична клиника, за да не попречи на отмъщението му. Накрая Кларис се оказва пристрастена към лекарствата.

Желанието за отмъщение го завладява толкова силно, че Артур се връща в Бразилия, за да започне със своя план – да разруши „CT Haras Altacyr Ferreira“, собственост на Грегорио, и където е живял като дете.

Диана е дъщеря от втория брак на Грегорио и сестра на Мосоро. И двамата от втората съпруга, вече покойница.

Диана е наследила от баща си страстта към конете. Младата жокейкка преживява истински ад заради мисълта, че е извършила кръвосмешение с Артур, който в действителност не е неин брат.

Докато преживява тези психологически терзания, Диана пристъпва към нова любов – заедно с Рафаел. Така се оформя любовен триъгълник, изпълнен с емоции, интриги и отмъщение... 

Източник: entretenimento.r7.com