Ограбени животи (Vidas robadas)

Това е историята на Баутиста - обществен герой, антрополог, който се оказва въвлечен в търговия с хора. Той се противопоставя на създалата се ситуация, мъдро използвайки всичките си сили и успоредно с това, преживява една страстна любовна история.

Баутиста е познал любовта, но я е изгубил - съпругата му загива при трагични обстоятелства. Пътят му се пресича с пътя на Ана. Тя е млад фотограф, омъжена, която търпи психологическо насилие от страна на съпруга си Николас.

Николас работи с бащата на Ана, Астор Монсерат - влиятелен бизнесмен, който покрай законната си работа, се занимава с нелегален мръсен бизнес: търгува с хора. Астор е стъпил на тази територия много отдавна и се опитва да стои на разстояние от страданията на своите жертви.

Постоянните караници между баща и зет се ожесточават, когато Астор разбира, че Николас обижда дъщеря му. Тогава планира да се избави от зет си. Николас, от своя страна, решава да изгради собственото си име в този бизнес, което води към неизбежен съюз между тях.

Баутиста усеща по болезнен начин действията на тези престъпници, когато неговия приятел, Матео, загива. Той е наблюдавал тази организация и винаги е бил наблизо, тъй като майка му, Алехандра, е била обвинена в престъпление, което не е извършила. Алехандра е била обвинена в отравяне на роднините на жертвите, които жадуват правосъдие. Баутиста е единствения, който може да разкрие истината.

Той се сблъсква със силното желание на медицинската сестра, Росарио, да му помогне. Тя работи в града, където дъщеря й е била похитена от престъпната организация. Росаио не се предава, тя отчаяно търси свята дъщеря...

Баутиста и Ана се влюбват един в друг. Когато любовта пламва и двамата се събират, пред Баутиста се разкрива истината за семейството на жената, която обича.

Двамата заедно се възползват от безусловната помощ на Росарио. Те трябва да се преборят с безброй препятствия, които престъпниците в тази история са приготвили за тях. Двамата отчаяно се борят, за да разкрият и разрушат заговора, и накрая да бъдат заедно.

„Vidas robadas" е история, в която любовта се развива между страстта и опасността.

Източник: www.intratv.net