Живот на заем (Vidas prestadas)

Какво може да превърне най-щастливия ден в живота на Фернанда Валенте в най-болезнения и нещастен?! Това е денят, в който нейният годеник, Фабиан, не се появява на сватбената церемония. Фернанда не подозира, че именно майка й е причината Фабиан да изчезне. Напълно опустошена, сладката и весела Фернанда се превръща в хладна и дистанцирана жена. Тази млада адвокатка, чието бъдеще изглежда блестящо, сега се превръща в доста мрачно и най-вече по отношение на мъжете.

В това време, на хиляда километра от там, в Парагвай, младият Чема има свои проблеми. След като изгубва добре платената си работа в една компания, която фалира, на него му се налага да работи като шофьор на такси. Но нещата се влошават още повече: неочаквано стечение на обстоятелствата му навличат проблеми с полицията. Търсейки начин да се спаси, той се обръща за помощ към най-добрия си приятел, Маркос.

Това е най-подходящия момент - Маркос и майка му се канят да заминат за Перу, където чичото на Маркос, бащата на Фернанда, живее от дълги години и сега му предлага работа в своята компания. За да помогне на своя отчаян приятел, Маркос решава да вземе Чема със себе си в Лима. Това е оказва съдбовно пътуване за Чема.

Малко след излитането на самолета, възниква технически проблем и самолетът се разбива, като оживяват само няколко пътника. Чема е сред тях, но Маркос и майка му нямат същия късмет.

Когато се възстановява в перуанска болница, Чема е шокиран от новината за това, което се е случило. Той открива, че чичо Едгар го е объркал с Маркос, тъй като никога не го е срещал и не пести средства и усилия, за да помогне на „племенника си" да се възстанови напълно.

Осъзнавайки, че би било много трудно някой да открие истинската му самоличност, тъй като след катастрофата много документи и багаж са изчезнали, Чема вижда перфектната възможност да избяга от проблемите си в родината.

И така, Чема започва играта - премества се при новооткритото си семейство, което включва „братовчедите" Ренато и Фернанда. Единият се превръща в най-свирепия му враг, а другия - голямата любов на живота му.

Така, Чема започва своя нов живот като Маркос - живот на заем, който му дава много предизвикателства и удоволствия, но също така и терзанията при вземане на трудни решения.

Източник: www.venevisioninternational.com