Безкрайно лято (Verano del ‘98 I)

Това е историята за група приятели, които всяко лято се събират заедно, за да споделят своите желания, вдъхновения и мечти в една изоставена фабрика „Брегът на надеждата". Там, около огъня, те дават воля на своето приятелство.

Любов, постижения, неуспехи - това са основните компоненти на тази история, в която персонажите не спират да се водят от страстните си желания.

Мауро и Виолета са объркани с една връзка, в която не знаят дали чувствата, които изпитват, наистина са любов. Страстните Хосе и Томас се изправят пред трудния избор относно бъдещето, когато Хосе получава предложение да стане мисионерка в Африка. Долорес най-накрая открива очарованието заедно с Франко. Докато Паула и Хуан преживяват една романтична връзка, но са принудени да се изправят пред множество препятствия.

„Брегът на надеждата" е сцена, на която се разкриват различните аспекти на приятелството, подкрепата, разбирането и необходимостта от партньор в живота, събирайки младежите и техните мечти, след което животът им остава белязан завинаги.

Източник: www.novebox.com