Смела любов (Valiente amor)

Историята разказва за живота на Рита и Херардо...

Рита Малка е обикновена жена, която живее в Куско. По време на работно пътуване, Херардо се запознава с тази жена и се влюбва безумно в нея от пръв поглед.

Херардо е семеен, има съпруга. Въпреки това, той е готов да се раздели с нея, за да изживее любовта си с Рита. В Куско, двамата се отдават на любовта си, но всичко се променя след една неочаквана новина и разбива мечтите им.

Херардо се прибира в Лима при съпругата си и новородения си син Алехандро след като научава, че съпругата му е бременна отново.

Рита остава сама и открива, че е бременна от любимия си. Той така и не научава, че любимата му носи под сърцето си тяхното дете.

След време, Рита ражда дъщеря от Херардо, която кръщава Валентина, но никога не разкрива истината за баща ѝ. Не след дълго, голяма трагедия слага край на щастието на Рита и семейството ѝ.


Години по-късно, Валентина се запознава с Алехандро – млад упорит младеж от Лима, който е очарован от нея. Това поставя началото на поредица неприятни ситуации, които, малко по малко, разкриват жестоки истини, които може да ги наранят. И не само това, а и че бабата на младежа – Инес Мария Фернандес Албукерке, има много общо с тях...

Източник: https://es.wikipedia.org/wiki/Valiente_amor , http://www.americatv.com.pe/